• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil bakar mısınız

mavilimmi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
957
300
33
25
Kızlar lavaboya gittim peceteye akıntıyla acik pembe leke geldi sonra bı baktım hazneye çok ufak pıhtı var. 16 haftalık hamileyim ağrım yok . Bugün çok yürüdüm otobüste çok salladi bide bu aralar kan sulandırıcı ignemi düzensiz yapıyorum onun etkisi olabilir mi. Ondan sonra leke falan gelmedi progestan fitil kullandım hemen uzanıyorum daha önce başına gelen var mı her leke geldiğinde acile gidiyorum doktor kanama alanı yok diyor

Kızlar lavaboya gittim peceteye akıntıyla acik pembe leke geldi sonra bı baktım hazneye çok ufak pıhtı var. 16 haftalık hamileyim ağrım yok . Bugün çok yürüdüm otobüste çok salladi bide bu aralar kan sulandırıcı ignemi düzensiz yapıyorum onun etkisi olabilir mi. Ondan sonra leke falan gelmedi progestan fitil kullandım hemen uzanıyorum daha önce başına gelen var mı her leke geldiğinde acile gidiyorum doktor kanama alanı yok diyor
Siz yine de gidin boşverin burda cevap beklemeyin en iyisi doktora gitmek

Sürekli tekrar eden bı durum mu, siz gitseniz acile iyi olur, o haftalarda en korktuğum şey kırmızı kan leke akıntı... Allah korusun, bı gidin siz geçmiş olsun

kanama varsa riskte var derdi doktorum, yine de gidin lütfen doktor görmeli sağ salim kucağınıza alın inşallah yavrunuzu

Back
X