Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testi görür görmez hatta hemşireye gösterdim testi var büyük ihtimalle dedi ama kanda çıkmadıNe zaman verdiniz kanı ?
Reglinizde gecikme oldu mu pekiBu testi görür görmez hatta hemşireye gösterdim testi var büyük ihtimalle dedi ama kanda çıkmadı
Yok canım daha olmadıReglinizde gecikme oldu mu peki
Ama sizce var mı ki teste pozitifReglinizde gecikme oldu mu peki
Regli gecikmesini bekleyin bence inşallah vardırYok canım daha olmadı
Var gibi duruyor ama hemen mi çıktı acaba kuruma çizgisi miAma sizce var mı ki teste pozitif
İnşallah canım çok emek veriyoruzRegli gecikmesini bekleyin bence inşallah vardır![]()
Ama yani kuruma çizgisi bu kadar net olur mı ben evlendim evleneli ilk defa böyle gördümVar gibi duruyor ama hemen mi çıktı acaba kuruma çizgisi mi
Başka testin var mı bi daha yapsan ?Ama yani kuruma çizgisi bu kadar net olur mı ben evlendim evleneli ilk defa böyle gördüm
Şimdi alıcam bi tane dahaBaşka testin var mı bi daha yapsan ?
Hemen hemen 1-2 dk içinde çıktıKuruma çizgisi de böyle olur hemen mi çıktı yapar yapmaz yoksa bekledimi test
Ozmn kuruma çizgisi değil elinizde başka test varsa yapın isterse.Birde her hastanenin refarans aldığı değer farklı oluyor sizin kaç çıktı da negatif dedilerHemen hemen 1-2 dk içinde çıktı
Testi tekrarlamak en iyisi şuan canımŞimdi alıcam bi tane daha
Teste silik var ama kanda olsaydı çıkardı çünkü kana bakıyor doktorlar bunlar yanıltabiliyor.Tüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuçlandı geçen ay bu ay da test yaptım sonuç bu ama kan verdim negatif Eki Görüntüle 3602716
0.1Ozmn kuruma çizgisi değil elinizde başka test varsa yapın isterse.Birde her hastanenin refarans aldığı değer farklı oluyor sizin kaç çıktı da negatif dediler
2-3 gün sonra degerimin artma ihtimali var mıÜzmek istemem ama kan testinde yanılma payı yok.rabbim en kısa zamanda dileğinize kavuştursun..