• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok acil bakarmısınız...

Boncukkk000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
307
126
103
Kızlar merhabalar öncelikle cümleten hayırlı geceler size bir sorum olcak. Bugün itibariyle işten ayrıldım ailevi sorunlar yüzünden daha dogrusu ayrılmak zorunda kaldım ama şoyle ki sabah bi tartisma yasadım ise habersiz gidemedim aksam uzeri anca donebildim onlara ve ise gelemiycegimi soyledim. Patronun baya bi zoruna gitmis tabi bu durum bana ileri geri konustu yok depoyu teslim edip cikacakmisim yok orasi bakkal dukkani degilmis tabiki sinirlenmekte hakki var sonucta benimde istemedigim bi durumdu. Depo konusu kafama takildi bir ise girerken ben hic bi anlasma sozlesme imzalamadim ki depoya benden haric herkes girip cikiyor yani benim uzerime zimbetli degil dort tehdit etti gelmezsen herturlu seyi yaparmis hukuki zannedersem 3 aydir calisiyorum ayrica burada ve kurumsal bi yer degil. Kizlar sizinle paylasmak istedim yorumlarinizi almak istiyorum nasil bi yol izlemeliyim

Son düzenleme:
Ihbar süresine uymadigin icin tazminat davasi acabilir. Onun haricinde hic birsey yapamaz.

Tamam kızmakta haklı ama tehdit ne ya ?
O kadar mı dandik bi firma
Sen gidersen eleman mı bulamazmış

Evet kızlar sigortam vardı . O kadar seviyesizlermis iste beni tehdit ederek ne gecicekse eline. Fikirlerinizi almak istedim çok sağolun.

Back
X