Kızlar çok acil kızım

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızım elini hafif yaktı sonra şişti orası baloncuk oldu . Ben patlar sonra kauboukr dıye düşündüm oyle oluyor genel de ama daha kaybolmadı kızım ağzına götürdü parmağını kızsam da anlamıyor kalındığını damı nedir neyse hala kaybolmadı orası VE ıkı uc gündür ateşlenıyor enfeksıyon mu kapmıştır yarın götürcem doktora inşAllah ama korktum bısey olur mu var mı başına gelen

Yanikla atesin bi ilgisi yoktur sanirim yine de bilemem tabii.ama yandiginda bi sey surmemeniz yanlis olmus.kucuk bi yaniga biz bile dayanamiyoruz ki! baloncuk olup patlayinca cok aciyor bu arada.

DR.a hemen götürseydin keşke cnm. Acıyordur yazık...
Bence müdahale etme, yarın DR'a götüreceğim dedin. O ne derse öyle yaparsın... Geçmiş olsun...

kızım elini hafif yaktı sonra şişti orası baloncuk oldu . Ben patlar sonra kauboukr dıye düşündüm oyle oluyor genel de ama daha kaybolmadı kızım ağzına götürdü parmağını kızsam da anlamıyor kalındığını damı nedir neyse hala kaybolmadı orası VE ıkı uc gündür ateşlenıyor enfeksıyon mu kapmıştır yarın götürcem doktora inşAllah ama korktum bısey olur mu var mı başına gelen
Ateş bence başka bir şeyden olabilir.Çok geçmiş olsun. Bundan 1 ay kadar önce elimin üzeri bi yumurta büyüklüğünde yandı.Buhar yanığı. Çok fena oldu elim.Ama hergün mecburen su ile temas ediyor,kızım banyosunu acı içinde de olsa yaptırıyor ve bezini değiştiriyordum.kısacası elim bol miktarda su ile mikropla temas ediyordu.kızım sürekli yanlışlıkla vurduğu için elim çok uzun süre iyileşmedi,kabuk tutması da çok geç oldu.
Sadece ağzına sokması ile enfeksiyon kapmamıştır diye tahmin ediyorum.
Doktora götürün içiniz rahatlasın.

Genelde ateş enfeksiyonla orantılıdır diye biliyorum umarım kısa sürede düzelir geçmiş olsun..İntaniyeye kesinlikle gsterin

Korkma bisey olmaz..

Ama için rahat etsin yarın bir doktora götür

Bundan sonra aklınızda olsun yanık küçük büyük demeden hemen müdahele edin onların derisi bizden daha hassas kendiniz gibi düşünmeyin. Ne kadarlık kızınız

cok gecmis olsun
bende firinda bisey pismismi diye kontrol edip cok sicak oldugundan birden elimi cekeyim derken firinin ust kismindaki tellere yapistirmistim fena yanmisti
tüm gece arastirdim en faydalisi tras kopugu ve baldi biri eriyince digerini surdüm, inanin ise yaradi.
ama kiziniz kac yasinda ona olurmu bilemiorum:/

Balonu sakın patlatmayın iz kalır. Keşke krem sürseydiniz acır ne kadar küçükte olsa. Ateşi normal düzeyde seyretmezse acile götürün. Geçmiş olsun.

Back
X