S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 576 157 23 26 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #1 16 hafta 5 günlük hamileyim sağ meme ucum hafif yarılmış gibi şarıl şarıl kanlar akıyor bunun sebebi ne olabilir çok korkuyorum doktora da gidemiyorum
16 hafta 5 günlük hamileyim sağ meme ucum hafif yarılmış gibi şarıl şarıl kanlar akıyor bunun sebebi ne olabilir çok korkuyorum doktora da gidemiyorum
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 2.017 531 43 24 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #2 senemsls .!.: 16 hafta 5 günlük hamileyim sağ meme ucum hafif yarılmış gibi şarıl şarıl kanlar akıyor bunun sebebi ne olabilir çok korkuyorum doktora da gidemiyorum Genişletmek için tıkla... Tahriş olmuştur yara olmuştur ay bilemedim yine de doktorunla iletişime geçebiliceksen bir sor bakalım
senemsls .!.: 16 hafta 5 günlük hamileyim sağ meme ucum hafif yarılmış gibi şarıl şarıl kanlar akıyor bunun sebebi ne olabilir çok korkuyorum doktora da gidemiyorum Genişletmek için tıkla... Tahriş olmuştur yara olmuştur ay bilemedim yine de doktorunla iletişime geçebiliceksen bir sor bakalım
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 576 157 23 26 8 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #3 zeynepp0 .!.: Tahriş olmuştur yara olmuştur ay bilemedim yine de doktorunla iletişime geçebiliceksen bir sor bakalım Genişletmek için tıkla... Doktor direkt genel cerrahi ilgili ona git dedi ama galiba ucunda bir yer yırtıldı tırnağım mı geldi artık anlamadım bir daha olursa gidicem
zeynepp0 .!.: Tahriş olmuştur yara olmuştur ay bilemedim yine de doktorunla iletişime geçebiliceksen bir sor bakalım Genişletmek için tıkla... Doktor direkt genel cerrahi ilgili ona git dedi ama galiba ucunda bir yer yırtıldı tırnağım mı geldi artık anlamadım bir daha olursa gidicem