Kızlar çok acil predictor testime bakar mısınız

Gecekusum999

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
1.264
1.346
63
26
Selam.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 5 gün var.Geçen ayki belirtilerimin aynısını yaşayınca bugün test yapmak istedim daha önce predictor testi denememiştim.İlk 5 dakikada bu şekilde çıktı çok zor anlaşılıyor kafamı allak bullak etti.Sizce gebelik var mı birde daha önce bu testi yapan oldu mu kızlar?Gözüm çıktı çizgi var mı yok mu diye bakmaktan ve 60 lira verdim buna shdhhdh :D sinirlerim bozuldu 😂

Eklentiler

• IMG_20220801_124540.webp
    IMG_20220801_124540.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 261
  • IMG_20220801_124532.webp
    IMG_20220801_124532.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 263
Selam.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 5 gün var.Geçen ayki belirtilerimin aynısını yaşayınca bugün test yapmak istedim daha önce predictor testi denememiştim.İlk 5 dakikada bu şekilde çıktı çok zor anlaşılıyor kafamı allak bullak etti.Sizce gebelik var mı birde daha önce bu testi yapan oldu mu kızlar?Gözüm çıktı çizgi var mı yok mu diye bakmaktan ve 60 lira verdim buna shdhhdh :KK70: sinirlerim bozuldu 😂
Var goruyorum ben. Ben bu sabah yaptim daha. Nehatif cikti. Adete daha 4 gun var😞

Bakalım adeti bekleyelim ikimizde ya o zaman anlaşılır :KK43: pek güvenemedim teste o yüzden birşey diyemiyorum..
Canim bu testin bir de problemi varmis. Hep silik cizgi gisteriyormus. Cok var nette yazan. Hatta ben de yapmadan once cekindim ya bir de pozitif cikarsa gebe olmamaya ragmen diye. Normal kaset test yap bence yarin falan ya da en temizi kan ver

Canim bu testin bir de problemi varmis. Hep silik cizgi gisteriyormus. Cok var nette yazan. Hatta ben de yapmadan once cekindim ya bir de pozitif cikarsa gebe olmamaya ragmen diye. Normal kaset test yap bence yarin falan ya da en temizi kan ver
Bende öyle düşünüyorum kesinlikle daha önceden çok duymuştum ama eczanede eski testimle karıştırdım o yüzden almış bulundum.2 gün kala testi tekrarlar yazarım yine..

Selam.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 5 gün var.Geçen ayki belirtilerimin aynısını yaşayınca bugün test yapmak istedim daha önce predictor testi denememiştim.İlk 5 dakikada bu şekilde çıktı çok zor anlaşılıyor kafamı allak bullak etti.Sizce gebelik var mı birde daha önce bu testi yapan oldu mu kızlar?Gözüm çıktı çizgi var mı yok mu diye bakmaktan ve 60 lira verdim buna shdhhdh :D sinirlerim bozuldu 😂

Bu testte kesinlikle o çok dikkatli bakılınca görünen çizgi doğru olmuyor. Net vs belirgin bir çizgi çıkması gerekiyor. Bence regli gününü bekleyip başka bir test alın

Selam.Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 5 gün var.Geçen ayki belirtilerimin aynısını yaşayınca bugün test yapmak istedim daha önce predictor testi denememiştim.İlk 5 dakikada bu şekilde çıktı çok zor anlaşılıyor kafamı allak bullak etti.Sizce gebelik var mı birde daha önce bu testi yapan oldu mu kızlar?Gözüm çıktı çizgi var mı yok mu diye bakmaktan ve 60 lira verdim buna shdhhdh :KK70: sinirlerim bozuldu 😂
Bende de silik çizgi çıkmıştı. Ama maalesef sonrasında adet olmuştum. Belki kimyasaldı belki değildi bilmiyorum ama bu testler hayali çizgi çıkarıyormuş.

Bende ilk olarak bu testi kullanmıştım bana duyarlılığı yüksek dedikleri için aldim ama erken gebelik testi değildi normal testti ve reglim bir gün gecikmişti. Aynı şekilde silik çıkmıştı benimde sonuç. Ertesi gün akşam regl gecikmenin ikinci günü kaset test yaptim ve kopkoyu çıktı sonuç hamileyim☺
Ben de bu marka ve silik ile öğrenmiştim yani. Bence regl gecikmenizi bekleyin . Buradaki tum basliklara bunu yaziyorum. Annelik zor basindan beri sabir isteyen bir surec. Gecikmeden test yapmayin hala bir ihtimal olabilir sonuçta gecikmeniz yok kaset test şu an negatif vermis olabilir.

Back
X