kızlar çok acil sanal aldatma

jeelibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
357
0
96
Ankara
meraba nerden başlim nasıl anlatim bilmiyorum.eşimin facebook şifresini bilmiyordum az önce bi şekilde öğrendim.sayfasına girdim bide baktım eşim bi sürü tanımadığı kızla arkadaş olup orda mesajlaşmış.ve sanırım teldede mesajlaşmışlar öle şeyler yazıyordu.bir kıza açık telini verip mesaj bekliyorum demiş.çıldırdım ben ne yapim şimdi yardım edin ....delikafadulden

yinemi facebook:sinifsinif:

insanlar neden bu gibi şeyleri amaçlarına uygun kullanmıoar çok merak ediorum, biçok şekilde işimize yarıycak teknoloji nimetlerini aldatma aracı olarak görüp küçük duruma düşen, sonrasında yalvaran yakaran kendileri oluo, yazık:umursamaz:

herşey açık gibi duruo sevgili jelibon, yapacağın şey o yazışmaları gözüne sokman..
uzatma bence bekleyerek, çaktırmadan iş görüorum die kendini daha fazla zeki(!) sanmasın..

inşallah "ben değildim işyerinden bi arkadaşım yazdı" yalanına başvurmaz :delphin:

yaaa çok üzülüyorum allahım herkese yardım etsin ama psikolojim bozuldu burada okudukça paranoyak oldum kafamçokkarıştı

meraba nerden başlim nasıl anlatim bilmiyorum.eşimin facebook şifresini bilmiyordum az önce bi şekilde öğrendim.sayfasına girdim bide baktım eşim bi sürü tanımadığı kızla arkadaş olup orda mesajlaşmış.ve sanırım teldede mesajlaşmışlar öle şeyler yazıyordu.bir kıza açık telini verip mesaj bekliyorum demiş.çıldırdım ben ne yapim şimdi yardım edin ....delikafadulden

Aldatmaya teşebbüs adama ne yapılabilir ki?
Ben olsam boşanırım diyecem ama yine kızacak arkadaşlar..
Ama boşanırım,uğraşmam ben..:umursamaz:

Aldatmaya teşebbüs adama ne yapılabilir ki?
Ben olsam boşanırım diyecem ama yine kızacak arkadaşlar..
Ama boşanırım,uğraşmam ben..:umursamaz:

haklısın..
herşey için 1 şans daha veririmde ,işin içinde aldatma varsa herşeyi gözler önüne serip bitiririm:umursamaz:

ama işte dediğin gibi "boşan" diemiosun bazen böle durumlarda..

umarım hayırlısı neyse o olur jelibon için..
nasıl bi evliliğe sahip olduğunu bilen,eşini tanıyan ve yaptığını yakalayan o, bizden daha gerçekci bi şekilde görüo şuanki durumunu..

--------------------------------------------------------------------------------

yaaa çok üzülüyorum allahım herkese yardım etsin ama psikolojim bozuldu burada okudukça paranoyak oldum kafamçokkarıştı
daha önce çok kereler uyardım evli bir adamın ne işi var oralarda die tamam kapatcam dedi ama yok.birde şifresiin değiştirmiş bakın şu işe ne yapocam ne yapcam delirdim.

--------------------------------------------------------------------------------

daha önce çok kereler uyardım evli bir adamın ne işi var oralarda die tamam kapatcam dedi ama yok.birde şifresiin değiştirmiş bakın şu işe ne yapocam ne yapcam delirdim.

Arkadaşım uyarmakla olmaz!!!
Çocuk mu eşiniz sizin uyarınıza göre hareket etsin..
Offff yazıp yazıp siliyorum..

haklısın..
herşey için 1 şans daha veririmde ,işin içinde aldatma varsa herşeyi gözler önüne serip bitiririm:umursamaz:

nasıl bi evliliğe sahip olduğunu bilen,eşini tanıyan ve yaptığını yakalayan o, bizden daha gerçekci bi şekilde görüo şuanki durumunu..

napim nasıl bi yol izlyim akşama patlıyım ben

haklısın..

Ben boşan diyorum valla çekinmeden..
Çünkü biliyorum insanların değişmeyeceğini..
Ne kadar kızsalar da bana,gerçekler acı maalesef..:delphin:

Patlasan da çatlasan da maalesef değişmeyecek yaptığı. Siz bence bu gerçekle evliliği sürdürüp sürdüremeyeceğinizi düşünün. Geçmiş geri gelmiyor ne kadar pişman olsa da.

canım sanal aldatma demişsinde eşin açık olarak cep telefonunu da vermiş. blki görüşmüştür bile.
erkeklerde hata olduğu gibi bayanlarda da var hata.
hadi diyelim o sitede tanıdığın biri çıktı. merhaba der çıkarsın! niye evli erkeklerle sanalda olsa mesajlajmak telefonunu istemek bu kadar çekici çok ilginç. bu tarz siteler amacını sapıtıyor.
yapacağın tek şey öncelikle gözüne sokmak. bakalım ne diyecek?

kesin inkar eder dicem ama inkar edecek birşeyi kalmamış telini verdiğine göre..

daha öncede yapmıştı bi daha olmıcak demişti bi rus kızla msj atmıştı yakalamıştım delircem vala 6 aylıkta evliyi zne yapcam kafayı yicem.

offfffff offffffffffff delircem napsam nasıl hareket etsem birde şifresini değiştirdim.böle bişe için boşanmaya değermi ama kendimi salak gibi hissettim.alllahım aklımı alma sinirden ellerim titriyor.yada ben önce gözüne sokim sonra tehdit edim ayrılcaz die.
ya ne zorluklarla bi yuva kuruyorsun ya şunu yaptığına bak.belki arkadaşıdır dicem ama değil ya.öle bile olsa affdilmez gereken neyse yapcam çok çıldırdım.

daha yeni evlisin nereden dönersen kardır.hakkında hayırlısı olsun

Valla ben olsam herşeyi önüne koyar don paça sokağa atarım
Öncelikle enayi yada saftirik olmadığımı görsün
Veee direk boşanırım
Ama kimse sana boşan yada affet diyemez dememeli
Öncelikle sakin soğukkanlı bi şekilde herşeyi koy önüne
Ve gücün yetiyorsa evden şutla yada sen uzaklaş sonra ne yapacağına karar verirsin
Ama hiçbişey ihanet gerçeğini değiştirmiyor ve bi kez göz yumarsan bundan sonrasına da göz yummak zorunda kalacaksın

offfffff offffffffffff delircem napsam nasıl hareket etsem birde şifresini değiştirdim.böle bişe için boşanmaya değermi ama kendimi salak gibi hissettim.alllahım aklımı alma sinirden ellerim titriyor.yada ben önce gözüne sokim sonra tehdit edim ayrılcaz die.
ya ne zorluklarla bi yuva kuruyorsun ya şunu yaptığına bak.belki arkadaşıdır dicem ama değil ya.öle bile olsa affdilmez gereken neyse yapcam çok çıldırdım.

kafamçokkarıştı bak biraz sakınleşince güzel düşünyorsun sanal demişin
eşine dekii sanaldaki arakadaşlarını bilyorum ona göre davran:uhm: kötükedihüso:oklava:kötükedihüso

daha öncede yapmıştı bi daha olmıcak demişti bi rus kızla msj atmıştı yakalamıştım delircem vala 6 aylıkta evliyi zne yapcam kafayı yicem.

işte buyrun :delphin:

hep dediğim bişe var, erkek için "aldatmayı affetmek= tamam hayatım devam et "

kim ne derse desin, aldattığında affedilen erkek bi rahatlama yaşıo,karısının kendisinden böle bi durumda bile ayrılamadığını görünce "çantada keklik" kavramı çıkıo ortaya, çünkü oda bilio bi kadını en çok yaralayan şeylerin başında gelir aldatılmak... :kahve:

ayrıl gıtsın hemde 6 aylık evlısın..bu erkeklerin bencillikleri cizmeyi asiyor..ya ailesi ya aldatma..is aileye gelince pisirik seyler..aldatmaya gelince faza cesurlar kiliflarini uyduruyorlar..

Back
X