Kızlar Çok Acil Yardım Lütfen Geçmiş Güne Rapor Lazımmmm

prospectingkit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
2.303
30
88
İstanbul
Kardeşimin devamsızlığı 21 gün olmuş kızlar hocası geçmiş gune rapor olmadan geçirmem diyor.çokda basarılı anadolu lisesinde ama anneminde kardesımınde uykusu agır bıraz hep geç kala kala birikmiş.ben lisedeyken göztepede dişciden almıstım ama adresı tamamen unutmusum malesef
şimdi varmı geçmiş gune rapor alabılecegım bı yer bılen lutfen mesaj olarak atabilirlermi adresini?

Kardeşimin devamsızlığı 21 gün olmuş kızlar hocası geçmiş gune rapor olmadan geçirmem diyor.çokda basarılı anadolu lisesinde ama anneminde kardesımınde uykusu agır bıraz hep geç kala kala birikmiş.ben lisedeyken göztepede dişciden almıstım ama adresı tamamen unutmusum malesef
şimdi varmı geçmiş gune rapor alabılecegım bı yer bılen lutfen mesaj olarak atabilirlermi adresini?

Artık eskisi gibi değil, herşey elektronik ortamda. Kimse gecmiş günlere rapor vermez.

yok be kızlar cok kolay aslında ben 25 gun ıcın 200 lıra verıp almıstım 4 sene evvel ozaman da e okula gırmıstı sıstem.ama sımdı aldıgım yerı hıc hatırlamıorum bıle:(:(

Back
X