• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok ACİL yardım zor durumdayım =(

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
648
35
İstanbul
facebook adresim çalındı msnimle birlikte kimin çaldıgını bilmiyorum ve sürekli benim facebook tan başka birilerine arkadaşlık istegi gönderiyor ve tanımadğım kişiler ekleniyor resimlerim var korkuyorum başıma bi iş gelir diye 20 kişi şikayet edince kapanır dediler bir türlü kapanmadı napıcağımı şaşrmış haldeyim her yolu denedim olmuyo kapatılmyor bir türlü msnimide geri alamıyorum gizli yanıtımda degiştirilmiş lütfen bana bi fikir verin neler yapabilirim :a015:

ingilizce biliyorsan facebook'a mesaj at. benim facebook'um yok ama sanırım anasayfadan yardım merkezinden olabilir. ingilizce bilen bi arkadaşına rica et. durumu anlatsın. ben şu şu kişiyim, hesabım çalınmıştır. hesabımın kapatılmasını istiyorum diye mesaj at. msn ile ilgili olarak da ancak sen de bu işlerden anlayan birini bulursan çözüme ulaşırsın. çalan adamın elinden senin hesabı çalacak. anca öyle olur. ama facebook'ta kanıtlayabilirsen kendin olduğunu hesap kapatılır. istersen yazdığın yazıya bi fotoğrafını da ekleyebilirsin. onlar kontrol ederler. senin asıl kişi olduğunu.

hatta bi arkadaşım ingilizce olarak "hesabım çalındı. ben şu kişiyim." yazılı bi kağıdı elinde tutup öyle fotosunu çekip eklemişti yazdığı yazıya. kapatılmıştı hesabı. burda mantık senin hesabın asıl sahibi olduğunu kanıtlamak.

msn adresine giriş yaparken şifremi unuttum a gir... alternatif mailine şifre yenileme linki gönderir. ordan msn şifreni değiştir.

sonra facebookta şifremi unuttum de. msn adresin face te kullandığınsa oraya yeni şifre linki gelir, sende geri alırsın faceini...

arkadaşımın başına geldi daha yeni. o şekilde geri aldık.

msn adresine giriş yaparken şifremi unuttum a gir... alternatif mailine şifre yenileme linki gönderir. ordan msn şifreni değiştir.

sonra facebookta şifremi unuttum de. msn adresin face te kullandığınsa oraya yeni şifre linki gelir, sende geri alırsın faceini...

arkadaşımın başına geldi daha yeni. o şekilde geri aldık.

ben msn açarken alternatif mail yazmamıştım o yüzden alamıorum offfffff benneyaptımki

ingilizce biliyorsan facebook'a mesaj at. benim facebook'um yok ama sanırım anasayfadan yardım merkezinden olabilir. ingilizce bilen bi arkadaşına rica et. durumu anlatsın. ben şu şu kişiyim, hesabım çalınmıştır. hesabımın kapatılmasını istiyorum diye mesaj at. msn ile ilgili olarak da ancak sen de bu işlerden anlayan birini bulursan çözüme ulaşırsın. çalan adamın elinden senin hesabı çalacak. anca öyle olur. ama facebook'ta kanıtlayabilirsen kendin olduğunu hesap kapatılır. istersen yazdığın yazıya bi fotoğrafını da ekleyebilirsin. onlar kontrol ederler. senin asıl kişi olduğunu.

hatta bi arkadaşım ingilizce olarak "hesabım çalındı. ben şu kişiyim." yazılı bi kağıdı elinde tutup öyle fotosunu çekip eklemişti yazdığı yazıya. kapatılmıştı hesabı. burda mantık senin hesabın asıl sahibi olduğunu kanıtlamak.

dedigini de yaptık arkadaşım ama olmuyor ya facebookla ilgilenen kimse yok sanki okadar şikayet ettik hala bi gelişme yok

msni alsan face i de alırsın zaten cnm da bence şey yap bak...bi face aç şimdi o çalan kişiyi ekle...ve online oldugunda konuş bakalım bi yerden falso verir muhakkak...tanımayan biri uğraşmaz o kadar

muhakkak tanıyan biridirr

msni de ekle başka bi msne kabul eder zaten kesin

gizli yanıtını öğrendiğine göre bilgisayarına girerek sifrelerini öğrenmiş olabilir canım.
sen pc yi açıp msn ve facebook'unu açarken oda sifrelerini almıştır.daha sonra msn açılmadığında gizli yanıtından sifreni değiştirmeye kalktıysan o esnada da gizli yanıtını öğrenmiştir.
bence en başta pc ne format attır.
çok iyi tanımadığın insanlarla muhabbet ettin mi peki?
şarkı,video,e-posta alışverışınde bulunurken yapıyorlar bunu.
facebook'unu ve msn'ini ekleyip o kişinin konuşmasından belki kim olduğunu tahmin edebilirsin.mesela,eski bir arkadaşınmış gibi ekle güzel bir resim koy ilkokulldan arkadaşınmışsın gibi konuş.haberin yokmuş gibi.büyük ihtimalle erkektir el koyan.muhabbet edecektir...

tabi bu ekleyip konuşma işini formattan sonra ya da başka bir pc den yap. yoksa yine senin olduğunu anlar...

Ececim benimde msn adresim çalinmisti yillar önce orda yardim bölümümü ne vardim mesaj gönderdim böyle böyle dedim bir kaç gün sonra bana tekrar mesaj geldi ismimi sifremi ne zamandan beri msn adresim oldugunu falan yazmami istendi yazdim gönderdim sonra sorun hal oldu suan bile ayni msni kullaniyorum :)

msni alsan face i de alırsın zaten cnm da bence şey yap bak...bi face aç şimdi o çalan kişiyi ekle...ve online oldugunda konuş bakalım bi yerden falso verir muhakkak...tanımayan biri uğraşmaz o kadar

muhakkak tanıyan biridirr

msni de ekle başka bi msne kabul eder zaten kesin

online olmuyor hep gizli gizli geçiniyor offffffff neydi günahım

Ececim benimde msn adresim çalinmisti yillar önce orda yardim bölümümü ne vardim mesaj gönderdim böyle böyle dedim bir kaç gün sonra bana tekrar mesaj geldi ismimi sifremi ne zamandan beri msn adresim oldugunu falan yazmami istendi yazdim gönderdim sonra sorun hal oldu suan bile ayni msni kullaniyorum :)

ayyy bi arkadaşta şimdi benim için ugraşıyor inşallah geri alırım ya tek istegim o şuan

msn şifresı kırabilen bi tanıdık fln varsa öyle de alabilirsin msni...zaten msn alınınca otomatıkman face i de alacaksın...hacker bulmak lazım son çare olarak :S

offf başım çok büyük belada ne yapıcaıgımı bilemez haldeyim şimdide netlog die bi internet sitesine resmimi telefon numaramı admı soyadımı herşeyimi yazmış ve bugün tel. hiç susmamış hakkımda kötü kötü şeyler yazmış benim gücüm kalmadı artık ne yapıcaımı bilemez haldeyim

:gitme: derdimi kimseye anlatamıyorum çaresizim arada kaldım herşey üstüme geliyor bide sözlüyüm ya görse ne yaparım

canim bu kesin seni taniyan biri , yoksa yabanci biri niye bukadar ugrassinki.
bi düsün kim olabilir kim cekemiyor seni. face e üye olmadigim icin sana yardim edemicem malesef ins biran önce alirsin geri face ini:teselli:

tüm fotograflarını sil, arkadaş listenide sil bunları yapabilirsin kim aldıysa onun olsun eğer kullanacaksan yeni face aç güçlü bir şifre koy

offf başım çok büyük belada ne yapıcaıgımı bilemez haldeyim şimdide netlog die bi internet sitesine resmimi telefon numaramı admı soyadımı herşeyimi yazmış ve bugün tel. hiç susmamış hakkımda kötü kötü şeyler yazmış benim gücüm kalmadı artık ne yapıcaımı bilemez haldeyim

sözlüysen söyle sözlüne. neden bu kadar telaş yaptınızki. sanki gizli bişeyler varda onlar mı çıkacak bu kadar korkacak bişey yok canım ya. eminiyete şikayet et ailenede söyleyebilirsin.

Bunu yapan kesinlikle seni çok iyi tanıyan birisi. Hafızanı bir zorla bakalım hiç kimseyle facebook msn şifrelerini paylaştın mı? Sana tavsiyem facebooka mesaj yazarak hesabının bir başkası tarafından kullanıldığını bildirmek. Mutlaka olumlu yönde sana geri döneceklerdir. Msnde de çok uzun bir şifre var, çalıntı olduğunda kullnabileceğin; onu daha önceden alıp bir yerlere kaydetmiş miydin?

Back
X