• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok ACİL yardım zor durumdayım =(

Ececim sana yine mail atacaktım, nasıl yapman konusunda, mail kutun doluymuş, sen mail kutunu boşalt, ondan sonra nasıl yapacağını tekrar yollayım. İlk gönderdiğim link ingilizce, onları dolduracaksın, diğer gönderdiğim link türkçe anlatımlı..

cevabın için çok teşekkürler,

geçen yıl e mail adresim çalınmıştı bir süre uğraştım sonra uğraşmadım bu sabah gitti gidiyor şifrem bile dğişmiş çalan benimle hala uğraşıyo, face book açmıştı onu bir şekilde iptal ettirdim v.s ama mailimi hala kullanıyor deliricem şimdi adresim eline geçti gitti gidiyor dan insanın aklına bir sürü şey geliyor delirmek üzereyim.

gittigidiyor dan bi tehlike teşkil edermi bilmiyorum orda kart bilgilerini felan gözüküyormu bilmiyormum ama çok zor bi durum ben msnimi hala geri alamadım zaten açılmıyorda takma boşver bişey olmaz nereye kadar kullanıcak bir süre sonra vazgecer aklına kimler geliyorsa onlara mail at bi şekilde ulaş ama şifreni felan isteme al sadakam olsun de çabalama yalvarma yani :13:

Back
X