- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 28
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Yazık tabi cok uzulduk. Biz hic bilemedik kuslarin parazit olabilecegini. Nasil oldugunu bile bilmiyoruz . Ben evdekilerden nasil kurtulacagimayyyy allah yardmcin olsun. keske hayvanlari bakamayiz diyip almasaydiniz, onlara da baya yazik olmus
heryeri kaldirip guzelce silip supurceksiniz. gerekirse halinizi yikamaya vereceksiniz.Yazık tabi cok uzulduk. Biz hic bilemedik kuslarin parazit olabilecegini. Nasil oldugunu bile bilmiyoruz . Ben evdekilerden nasil kurtulacagim
Aynen hic temizlenmemis yikamamis. Hayvan cagiz yiyip yiyip kirletmis ve haliyle kendide kirlenmis.. cok merak ettim en son pisligini ne zaman degistirdiniz kafesten ?Benim arkadaşım yıllardır bahsettiğiniz cins kuşlara bakıyor hiç böle birşey olmadı.Canlı ve sağlıklı hayvanlar kurt üretmez kafesi iyi temizlemediniz demek yiyecekler filan yapmış olabilir.Keşke bakamayacağınız canlıyı almasaydınız
Kuşların parazit olacağını bilmezdik diye bir cümle kurmuş konu Sahibi birde!!Eminim isteyerek olmamıştır ama çok sinirlendim lütfen herkes bir canlıyı evinde bakmaya kalktığı zaman kendi çocuğu yeri koysun ona göre hareket etsin.İnsan korkabilir,yaklaşamayabilir ama bunu bahane ederek ilgilenemedim diye bir cümle kuramazAynen hic temizlenmemis yikamamis. Hayvan cagiz yiyip yiyip kirletmis ve haliyle kendide kirlenmis.. cok merak ettim en son pisligini ne zaman degistirdiniz kafesten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?