Kızlar çok acilll yardım edin!!!!

armyarmagan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
104
0
46
Eskişehir
Merhaba herkeze gecen yıl bir düşük yaptım 8 aydır gebelik için ugrasıyorduk gecen ay klomen tedavisi oldum olmadı.bu ay gitmedim doktora ara vermek için adetime üç gün var test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama çokta silik değil belli oluyor bakınca hemen.sizce hamilemiyim lütfen yazın bana sevinçten ağladım ama hayal kırıklığına uğramk istemiyorum çok korkuyorum

ayyyyyy hadi inşallaaahhh
heyecanın burdan hissedilio yaaaa çok şeker
2. çizgi hamile değilsen çıkmaz canım
klomeni de bu ay kullanmamışsın ki onun etkisi olsun
yarın git kan tahlili yaptır
büyük ihtimalle hamilesin canım

inşallah canım yarın kan testi yaptırıcam durdukça daha bayağ koyulaştı çizgi.rabbim bütün isteyen herkezi en kısa zamanda hayırlı bebeklerle sevindirsin inşallah bu akşam kuran okuyacağım ve isteyen herkezede dua edeceğim

hadi hayırlısı olsun hakkında canım.Silik çizgi olduguna göre büyük bir ihtimalle vardır.Belirtilerin nelerdi ?

İnşallah hamilesindir. Hayırlı haberlerini bizimle paylaş mutlaka. Allahım sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

evet kan testi yaptırdım ve hamileyim allah bütün isteyen arkadaşlara nasibetsin ,inşallah ama adet olucakmış gibi agrılarım var normaldir inşallah korkuyorum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…