Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto atsaydın daha iyi yorumlardık.böyle görmeden bişi diyemeyiz. Belki sana yamuk geliyordur
Benim de öyleydi on ay oldu hala öyle kıkırdaktan kaynaklanıyor1 bucuk ay önce ameliyat oldum burun deliklerim asimetrik ve burun ucum da asimetrik, sol taraf güzel ince fakat sağ taraf daha dolgun gibi, yani sol tarafa basılmış ama sağ taraf farklı gibi bi görüntü var bu zamanla düzelicek mi yoksa doktorun hatası mı![]()
1 bucuk ay önce ameliyat oldum burun deliklerim asimetrik ve burun ucum da asimetrik, sol taraf güzel ince fakat sağ taraf daha dolgun gibi, yani sol tarafa basılmış ama sağ taraf farklı gibi bi görüntü var bu zamanla düzelicek mi yoksa doktorun hatası mı![]()
Benim de öyleydi on ay oldu hala öyle kıkırdaktan kaynaklanıyor
Çok sağoll ya umut doğdu içimeZamanla düzelir diye düşünüyorum çünkü 1,5 ayda şişliklerin-ödemlerin tamamı inmez hatta eşit de inmiyor şu lanet olası ödemler:) O yüzden sabırla beklemelisin.2,5 aya yaklaştım şuan benim de burnumun bi tarafı daha ince bi tarafı daha şişik,ucu kocaman. Arada ben de panikliyorum böyle mi kalacak acaba diyeTecrübeliler bize yardımcı olsa keşkee
![]()
aynen ya, aynı durumu yaşayanlar olduğunu bilmek biraz rahatlatıyo insanı. ben de 1,5 aya yaklaştım, burnumun sağ tarafı daha ince, sol tarafı şiş, burnum hafiften sola yatık gibi duruyo, ucu hala taş gibi zaten şiş. her gün aynaya düzelmiş midir acaba diye bakmaktan bıktım, masaj yaparken daha çok geriliyorum ya daha çok yamulursa diye.. şişlikler tamamen inmeden anlıyamıcaz heraldeÇok sağoll ya umut doğdu içime
Aynen beni anlattın resmenaynen ya, aynı durumu yaşayanlar olduğunu bilmek biraz rahatlatıyo insanı. ben de 1,5 aya yaklaştım, burnumun sağ tarafı daha ince, sol tarafı şiş, burnum hafiften sola yatık gibi duruyo, ucu hala taş gibi zaten şiş. her gün aynaya düzelmiş midir acaba diye bakmaktan bıktım, masaj yaparken daha çok geriliyorum ya daha çok yamulursa diye.. şişlikler tamamen inmeden anlıyamıcaz heralde
Canım moralini bozmak istemem ama asimetri düzelmiyor genelde..ben de yaşadım,o yüzden şişlikler inince daha az dikkat çeker yamukluk ama tamamen geçmez.1 bucuk ay önce ameliyat oldum burun deliklerim asimetrik ve burun ucum da asimetrik, sol taraf güzel ince fakat sağ taraf daha dolgun gibi, yani sol tarafa basılmış ama sağ taraf farklı gibi bi görüntü var bu zamanla düzelicek mi yoksa doktorun hatası mı![]()