Kızlar çok heyecanlıyım bakar mısınız yerleşme kanaması hakkında ?

Hamileyim canım adete üç gün kala az yükselmişti negatifti adet günü 45 beta hcg bu gün 125 olmuş
Çok sevindim canım senin adına sağlıkla gelsin inşallah bebiş belirtilerin nelerdi acaba bende göğüs damalrin belirginleşti yüzümde ve gogusumde sivilceler var sırt ağrısı belden kalçama ve bacağa ara ara giren ağrı kasogimda da aynı şekilde ara ara ağrı giriyo bat a bir hafta var koyu kahve ve sarı leke geliyor olabilir mi acaba ve şuan kaç haftalık canım bebiş

Çok sevindim canım senin adına sağlıkla gelsin inşallah bebiş belirtilerin nelerdi acaba bende göğüs damalrin belirginleşti yüzümde ve gogusumde sivilceler var sırt ağrısı belden kalçama ve bacağa ara ara giren ağrı kasogimda da aynı şekilde ara ara ağrı giriyo bat a bir hafta var koyu kahve ve sarı leke geliyor olabilir mi acaba ve şuan kaç haftalık canım bebiş
Aslında çok bi belirti yok göğsüm her zamankinden farklı sızladı adet yaklaştıkça ağrı hassasiyet dolgunluk oldu bir de koku hassasiyeti vardı tansiyonum düşüyordu adete 3 gün kala ayaklarımın altı yandı gece kaç defa uyandım sıcak bastı

Merhaba benimde aynı belirtilerim var merak ettim regl oldunuz mu acaba 😊

Evet büyük ihtimalle öyle bence bendede öyle olmuştu 3-4 gün sonra test yapmıştım.. yerleşmeden sonra çünkü ancak kanda beta yükseliyo 😊
İnşallah sizdede bebek vardır
Test yaptırdınız mi varmi bebiş acaba ben 1 buçuk gün adet oldum ama adetime 6 gün falan vardı neyse işte 1 buçuk gün kanamam oldu ve hala bisey olmadı ama kanamam varken gidip kan testi verdim negatif çıktı yerleşme kanaması olsa kan testinde çıkardı demi

Merhaba adet bitişinden beri 2 -3 günde bir deneme oldu . Tansiyonum düşüyordu bu ara . Ve tamamen aklımdan çıkarmıştım gebeliği hatta iş bakıyordum kafam dağılır diye . Biraz önce adet olacak gibi bi ağrım oldu peçeteye kahverengimsi böyle pembeden çalan bi akıntı geldi . Adetten bir 5 6 gün sonra göğüs hassasiyetim giderek arttı ve doygunluk hissi devam ediyor uçlarına dokunamıyorum üzerine yatamıyorum. Yerleşme reglden önce 8 9 gün sonra olur mu ? Yumurtlama akıntısına benzer akıntılarım da devam ediyordu kokusuz beyaza dönmüştü dün de. Bu ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi ?
Bende de ortalama aynı belirtiler var adetim 5 gün geçti dün kan verdim negatif ama doktorum geç döllenme olabilir dedi bekliyorum tekrar vericem kan haftaya, inşallah öyleyimdir, sizin sonucunuz ne oldu acaba ?

Back
X