Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bi kaç gün var ama hiç belirtim yok galiba hamile değilim ama belirti aramamak gerek ya bence inşallah güzel haberler alırız süpriz olur bizeAdetime 10gun kaldi bklm neler olucak adete son 10gun kala belirti yasayan oldumu hamile anneler :)
İnş yaa benim daha cok var bide kendimizi dinliyoruz yaa onuda hemen belirti saniyoruz aslinda ger ay olan şeylerdir iki gun önce akintim cok yogundu iki gundur hicbisey yok gecen ayda boyleydim yumurtam catlamistir kesin..Benim de bi kaç gün var ama hiç belirtim yok galiba hamile değilim ama belirti aramamak gerek ya bence inşallah güzel haberler alırız süpriz olur bize![]()
Belirti aramayin kizlar benim hic belirtim olmadi belirtiler 6-7 haftalikken ortaya cikiyor oda çok belirgin değil sadece göğüs dolgunluğu bide mide bulantisi oldu bendeBenim de bi kaç gün var ama hiç belirtim yok galiba hamile değilim ama belirti aramamak gerek ya bence inşallah güzel haberler alırız süpriz olur bize![]()
Ay hayırlısıyla kucağına al bana da dua et ve benim gibilere inşallah Can'ım benim güzel anne aynen ya çok araştırdım bende yok yani adet belirtisi aynı insan yanılıyor en mantıklısı geçmesi ve sonra varsa zaten çıkıyorBelirti aramayin kizlar benim hic belirtim olmadi belirtiler 6-7 haftalikken ortaya cikiyor oda çok belirgin değil sadece göğüs dolgunluğu bide mide bulantisi oldu bende
Gögus agrin adete kac gun kala oldu canimBelirti aramayin kizlar benim hic belirtim olmadi belirtiler 6-7 haftalikken ortaya cikiyor oda çok belirgin değil sadece göğüs dolgunluğu bide mide bulantisi oldu bende
Hic olmadi 6-7 haftalikta başladı sadece hastaligim geçince göğüs uclarima dokunduğunda çok az belli belirsiz agri vardi canm onun haricinde bi şey yasamadimGögus agrin adete kac gun kala oldu canim
Bebegimmm inş.olmaSin yaaaaBenim sat 22 Temmuz normalde bat ta 4 yada 6 gün öncesi oluyor yani 16 ve 18 Ağustos arası bugün yarın bekliyorum Kasıklarım belim çok ağrıyor ve aşırı baş ağrım var onun dışında bişi yok bu akşam gelir benim kırmızılar zaten tatildeydik 8 gün boş geçti
İnşallah canım ama herşeyin hayırlısı tabiiBebegimmm inş.olmaSin yaaaa![]()
Su okuduğumuz klasik batmasi bas dönmesi mide bulanmasi göğüs agrisi hic bi şey olmadi canm normal rutin gün gibiydi 6-7 haftaya kadar sonra mide bulantim başladı burada goguslerim dolgunlasti. Yani öyle abarti belirtiler olmadi bende o yüzden hayati biraz akisina birakmak en güzeli hatta 9 günüm geçti yapmadim test kesin degilimdir dedim üstelik adetlerin hic gecikmez sayfadaki kizlarin gaziyla 9. Gün yaptim çok şükür pozitifti. Rabbim bütün isteyenlere en yakin zamanda nasip eder inş.Ay hayırlısıyla kucağına al bana da dua et ve benim gibilere inşallah Can'ım benim güzel anne aynen ya çok araştırdım bende yok yani adet belirtisi aynı insan yanılıyor en mantıklısı geçmesi ve sonra varsa zaten çıkıyor![]()
10+2 gunluguz teyzesi valla cabuk geçiyor zaman Rabbin en yakin zamanda sizlere de göstersin çok gizli kilo aliyorum nazil bahsedeceğim bilmiyorum canm çok acikiyorum ekmek yemiyorum ama sürekli atistiriyorum buna bir önlem bulmaliyimİnşallah canım ama herşeyin hayırlısı tabii
Ne kadar büyümüşünüz zaman nasıl hızlı geçmiş MaşaAllah size :)
İns canim aminnnn sende saglikla kucagina al inss..Su okuduğumuz klasik batmasi bas dönmesi mide bulanmasi göğüs agrisi hic bi şey olmadi canm normal rutin gün gibiydi 6-7 haftaya kadar sonra mide bulantim başladı burada goguslerim dolgunlasti. Yani öyle abarti belirtiler olmadi bende o yüzden hayati biraz akisina birakmak en güzeli hatta 9 günüm geçti yapmadim test kesin degilimdir dedim üstelik adetlerin hic gecikmez sayfadaki kizlarin gaziyla 9. Gün yaptim çok şükür pozitifti. Rabbim bütün isteyenlere en yakin zamanda nasip eder inş.
Korunmayi biraktiktan sonra 4 ay sonra hamile kaldim bazen vücut 6 ayda kendini hamilelige ancak hazirlarmis o yüzden biraz sabir lütfen birazda okuruna birakmak gerçekten ise yariyorKizlar üzülmeyin birbirimize destek olalim rabbimin bi bildigi vardir bu ay olmasa diyer ay olur inş ben hamile kalmak icin neler yapiyorum bu ikinci ay bklm olcakmi şafak gibi gun sayiyorum :)
Saol canm amin inş.İns canim aminnnn sende saglikla kucagina al inss..
Bende öyle olmustum oglumda yarim saat yemezsem halim gidiyodu gücum kesiliyordu o normal tam bugday ekmeyi ye o kilo aldurmiyo hemde saglikli ben evde yapiyorum unumu alip oyle ekmeksiz doymazsin canim oda şart10+2 gunluguz teyzesi valla cabuk geçiyor zaman Rabbin en yakin zamanda sizlere de göstersin çok gizli kilo aliyorum nazil bahsedeceğim bilmiyorum canm çok acikiyorum ekmek yemiyorum ama sürekli atistiriyorum buna bir önlem bulmaliyim
Ben adet tarihimden 2 hafta önce sistit oldum, hayatımda hiç olmamıştım, acillik oldum doktor hamile olabilirsin diye ilaç vermeyip eve yolşamıştı. 2 gün kala predictor ile test yaptım, net 2 çizgiydi Allah herkese nasip etsinAdetime 10gun kaldi bklm neler olucak adete son 10gun kala belirti yasayan oldumu hamile anneler :)
sistit nedir canim hic duymadim iyide okadar erken nasil cikti testte bu test dijitalmi eyer deyilse resmini atarmisin...Ben adet tarihimden 2 hafta önce sistit oldum, hayatımda hiç olmamıştım, acillik oldum doktor hamile olabilirsin diye ilaç vermeyip eve yolşamıştı. 2 gün kala predictor ile test yaptım, net 2 çizgiydi Allah herkese nasip etsin