Alakası şu yani eşim giderse ben kaldım orta da ailemden uzaktayım evim kira bir çocugum var maddi olanaklarımız yok. Yani bir bakıma ben kendi memleketime dönmek istiyorum.Esinizin askerligiyle ne alakasi var anlamadim ama muhasebe isi daha guzel diyebilirim.
Evet 2 yıllıkBölümler 2 yıllık mı?
Saglıga ilginiz varsa saglikla ilgili bolumler okuyabilirsiniz,is olanaklari daha fazla.
Bahsettiginiz bolumler 2 yillik, esiniz de askere giderse herhalde sizi ortalikta birakip gitmeyecek bir cozum uretip oyle gidecektir. Onunla paylastiniz mi durumu? Okul tercih ederken insan biraz da is imkanina bolume olan ilgisi ve sevgisine gore karar verir yani diye dusunuyorumAlakası şu yani eşim giderse ben kaldım orta da ailemden uzaktayım evim kira bir çocugum var maddi olanaklarımız yok. Yani bir bakıma ben kendi memleketime dönmek istiyorum.
Tabiki konuştuk oda öyle bırakıp gitmek istemiyor öyle niyetide yok...Bahsettiginiz bolumler 2 yillik, esiniz de askere giderse herhalde sizi ortalikta birakip gitmeyecek bir cozum uretip oyle gidecektir. Onunla paylastiniz mi durumu? Okul tercih ederken insan biraz da is imkanina bolume olan ilgisi ve sevgisine gore karar verir yani diye dusunuyorum
AnladimTabiki konuştuk oda öyle bırakıp gitmek istemiyor öyle niyetide yok...
Bizim düşüncemiz 2 yıllık bir bölüm gelirse okulu bitirip bir işe girerim...
Amacım ona maddi konuda yardım etmek yani benim düşüncem de bu yönde. Bu bölümler dışında puaım tutmuyor dedigim gibi bende öyle boşuna okumak istemiyorum.iş olanağı olmalı...
Çay , çorba, getir götür işleri mi?Anladim
İs olanagi ikisinin de ayni olmakla beraber muhasebe bir nebze daha iyi. Ofislerde getir gotur cay corba temizlik gibi isleri de yaparim derseniz is bulunma ihtimali var. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur
Hayirlisi olsun elbette ama hayatin gercekleri bunlar. Ben getir gotur isleri yaptiriyordum bu okul mezunu arkadaslara.icim aciyordu ama Napayim? İsveren onlari alip uni mezunu ayakcim var diye tatmin oluyor cunku. Emin olun 10 isverenden 9u boyle dusunuyor. İyice dusunun ona gore verin kararinizi.Çay , çorba, getir götür işleri mi?
Böyle bişey isteseydim şimdiye kadar bulurdum kendime inan ki şuanda bulunduğum yerde okadar çok eleman aranıyor ki bu işler için ama ben yapamam...
Sağlık problemlerim var...
Hakkımda hayırlısı olur inşallah...
Zaten bir çok bölüm böyle ya ben gençlere üzülüyorum Allah yardımcıları olsun onların...Hayirlisi olsun elbette ama hayatin gercekleri bunlar. Ben getir gotur isleri yaptiriyordum bu okul mezunu arkadaslara.icim aciyordu ama Napayim? İsveren onlari alip uni mezunu ayakcim var diye tatmin oluyor cunku. Emin olun 10 isverenden 9u boyle dusunuyor. İyice dusunun ona gore verin kararinizi.
Evet benim aklımda da o yatıyor muhasebe daha avantajlı geliyor banaMuhasebe bence daha iyi 2yillik bitirmiş tanıdıklarım muhasebe bürosunda çalışıyorlar.
Sende zamanla belki 4yıla tamamlarsin ilerde mali müşavirlik sınavına girersin.Zamanla daha da büyütürsun hedeflerini mevcut imkanlarin içinde en mantiklisi muhasebe diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?