KIZLAR ÇOK KARSIZIM

handanww

Annesinin tek aşkı
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
500
308
53
Merhaba kızlar sizi fazla sıkmadan hemen özet geceyim şöyle
Şimdi benim eşim askerliğini yapmamış ve bu aralar yapabilme ihtimali var bir oglumuz var .ben ailemden uzak bir memleketteyim... şöyleki ben bu sene üniversite sınavına girdim az çok bişeyler yaptım kendimce şimdi kendi memleketime tercih yapmak istiyorum ama iki bölüm var ve onda da karasızım yani boş bir bölüm okumak istemiyorum... bir yandan tercih ettigim bölüm tutsun da gideyim memleketime diyorum yani en azından onların yanında olurum diyorum...
Sıkıntı yaşarmıyız bilemiyorum orası küçük bir memleket...
Eşim tercihi bana bıraktı...
Kızlar sizce ben ne yapayım siz olsaydınız ne yapardınız...
Benim tercih edeceğim iki bölüm var:büro yönetimi ve yönetici asistanlığı
Digeri muhasebe ve vergi uygulamaları...
Bu bölümlerde iş olanağı nasıl bilmiyorum

Bölümler 2 yıllık mı?

Saglıga ilginiz varsa saglikla ilgili bolumler okuyabilirsiniz,is olanaklari daha fazla.

Esinizin askerligiyle ne alakasi var anlamadim ama muhasebe isi daha guzel diyebilirim.

Esinizin askerligiyle ne alakasi var anlamadim ama muhasebe isi daha guzel diyebilirim.
Alakası şu yani eşim giderse ben kaldım orta da ailemden uzaktayım evim kira bir çocugum var maddi olanaklarımız yok. Yani bir bakıma ben kendi memleketime dönmek istiyorum.

Bölümler 2 yıllık mı?

Saglıga ilginiz varsa saglikla ilgili bolumler okuyabilirsiniz,is olanaklari daha fazla.
Evet 2 yıllık
Benim puan biraz düşük oldugu için gelmiyor saglık ve küçük bir yer oldugundan Üniversitesi gelişmemiş bölümleri az ...

Alakası şu yani eşim giderse ben kaldım orta da ailemden uzaktayım evim kira bir çocugum var maddi olanaklarımız yok. Yani bir bakıma ben kendi memleketime dönmek istiyorum.
Bahsettiginiz bolumler 2 yillik, esiniz de askere giderse herhalde sizi ortalikta birakip gitmeyecek bir cozum uretip oyle gidecektir. Onunla paylastiniz mi durumu? Okul tercih ederken insan biraz da is imkanina bolume olan ilgisi ve sevgisine gore karar verir yani diye dusunuyorum

Bahsettiginiz bolumler 2 yillik, esiniz de askere giderse herhalde sizi ortalikta birakip gitmeyecek bir cozum uretip oyle gidecektir. Onunla paylastiniz mi durumu? Okul tercih ederken insan biraz da is imkanina bolume olan ilgisi ve sevgisine gore karar verir yani diye dusunuyorum
Tabiki konuştuk oda öyle bırakıp gitmek istemiyor öyle niyetide yok...
Bizim düşüncemiz 2 yıllık bir bölüm gelirse okulu bitirip bir işe girerim...
Amacım ona maddi konuda yardım etmek yani benim düşüncem de bu yönde. Bu bölümler dışında puaım tutmuyor dedigim gibi bende öyle boşuna okumak istemiyorum.iş olanağı olmalı...

Tabiki konuştuk oda öyle bırakıp gitmek istemiyor öyle niyetide yok...
Bizim düşüncemiz 2 yıllık bir bölüm gelirse okulu bitirip bir işe girerim...
Amacım ona maddi konuda yardım etmek yani benim düşüncem de bu yönde. Bu bölümler dışında puaım tutmuyor dedigim gibi bende öyle boşuna okumak istemiyorum.iş olanağı olmalı...
Anladim
İs olanagi ikisinin de ayni olmakla beraber muhasebe bir nebze daha iyi. Ofislerde getir gotur cay corba temizlik gibi isleri de yaparim derseniz is bulunma ihtimali var. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur

Anladim
İs olanagi ikisinin de ayni olmakla beraber muhasebe bir nebze daha iyi. Ofislerde getir gotur cay corba temizlik gibi isleri de yaparim derseniz is bulunma ihtimali var. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur
Çay , çorba, getir götür işleri mi?:confused:
Böyle bişey isteseydim şimdiye kadar bulurdum kendime inan ki şuanda bulunduğum yerde okadar çok eleman aranıyor ki bu işler için ama ben yapamam...
Sağlık problemlerim var...:cry:
Hakkımda hayırlısı olur inşallah...

Çay , çorba, getir götür işleri mi?:confused:
Böyle bişey isteseydim şimdiye kadar bulurdum kendime inan ki şuanda bulunduğum yerde okadar çok eleman aranıyor ki bu işler için ama ben yapamam...
Sağlık problemlerim var...:cry:
Hakkımda hayırlısı olur inşallah...
Hayirlisi olsun elbette ama hayatin gercekleri bunlar. Ben getir gotur isleri yaptiriyordum bu okul mezunu arkadaslara.icim aciyordu ama Napayim? İsveren onlari alip uni mezunu ayakcim var diye tatmin oluyor cunku. Emin olun 10 isverenden 9u boyle dusunuyor. İyice dusunun ona gore verin kararinizi.

Muhasebe bence daha iyi 2yillik bitirmiş tanıdıklarım muhasebe bürosunda çalışıyorlar.
Sende zamanla belki 4yıla tamamlarsin ilerde mali müşavirlik sınavına girersin.Zamanla daha da büyütürsun hedeflerini mevcut imkanlarin içinde en mantiklisi muhasebe diye düşünüyorum

Hayirlisi olsun elbette ama hayatin gercekleri bunlar. Ben getir gotur isleri yaptiriyordum bu okul mezunu arkadaslara.icim aciyordu ama Napayim? İsveren onlari alip uni mezunu ayakcim var diye tatmin oluyor cunku. Emin olun 10 isverenden 9u boyle dusunuyor. İyice dusunun ona gore verin kararinizi.
Zaten bir çok bölüm böyle ya ben gençlere üzülüyorum Allah yardımcıları olsun onların...
Şuanda araştırıyorum zaten bakalım artık kısmet ...
Teşekkürler:KK52:

Muhasebe bence daha iyi 2yillik bitirmiş tanıdıklarım muhasebe bürosunda çalışıyorlar.
Sende zamanla belki 4yıla tamamlarsin ilerde mali müşavirlik sınavına girersin.Zamanla daha da büyütürsun hedeflerini mevcut imkanlarin içinde en mantiklisi muhasebe diye düşünüyorum
Evet benim aklımda da o yatıyor muhasebe daha avantajlı geliyor bana

Back
X