kızlar çok korkuyorum acil yardım !!!

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
kızlar dün doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...ama ultrasonda sadece gebelik kesesi görüldü embriyo görülmedi haftaya tekrar gel bakalım dedi beni bi korku sardı acaba boş gebelik falanmı diye 5. haftada embriyonun görülmemesi normalmi kafayı yicem lütfen cvp yazın kızlar yardım edin bana...

tabiki normal 6. haftada görülür hatta 7. haftada tam net olur evhamm yapma bende 9 haftalık hamileyim 6. haftada görüldü benım halamın 7. haftada göruldu ...

korkma bendede 7-8 haftalıkken görülmüştü 5 haftalıkkken görülmemesi çok normal okadar küçüklerki hemen görülmeyebilirler

Bende de aynı durum oldu.Dış gebelik zannettim çok korkmuştum ama sonradan bebek göründü.

çok çok çoooook normal . ben de 5. haftamda öğrendim hamileliğimi ve aynen ultrasonda sadece kese göründü. sonraki kontrolümde de bebişimi gördüm. için rahat olsun. hayırlı olsun bebişin kaydirigubbakcemile5

Evt çok normal canım sakın korkma ben 5 haftalıkken sadece keseyi görmeye gitmiştik.Bi kaç hafta sonra da kalp atışlarını duyarsın inş:lepi:

cnm çok normal benmki yedinci haftada görüldü bende senin gibi çok korkmuştum beş haftalıkkken göremediğimde şimdi 19 haftalık hamileyim :) hiç endişe etme bebeğin çok minik şu anda bir sonraki kontrolünde görceksin inş...boş gebelik falan değildir korcak birşey yok çogu gebelikte 5.haftada görmen mümkün değil zatenn...hayırlı olsun bebişinde...:teytey:

ayyy sağol canım içimi ferahlattın valla

Oooo daha şimdiden bu kadar evhamlıysan 9 ay nasıl geçecek senin :) Bir kaç haftaya duyarsın kalp atışlarını inşallah, daha zamanın var
Hayırlı olsun bu arada.. Stres yok.. Don't worry be happy

Oooo daha şimdiden bu kadar evhamlıysan 9 ay nasıl geçecek senin :) Bir kaç haftaya duyarsın kalp atışlarını inşallah, daha zamanın var
Hayırlı olsun bu arada.. Stres yok.. Don't worry be happy

çok şekersin canım yaa...doğru söylüyosun daha şimdiden neler düşünüyorum bilsen :) ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…