Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 nisan adet günümdü 3 gunluk gecikmeKaç gün gecikme sonucu 18 canım
İki günde bir iki katı artmış olması normal kabul ediliyor. Verdiğin değerlere göre normal gibi gözüküyor. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. SevgilerKizlar adet gunum 10 nisandi ve kan testi yaptirdim 3.6 idi bir gun sonra adetin 1. Gunu 8.5 oldu şimdi ise bugun yaptirdim 18.3 normal mi ? Doktor carsamba gel dedi lütfen bilenler bi yardım etsin
Allah razı olsun canimgeç döllenme bence tutmuş düzenli de artıyor gibi. Doktor seni zaten ayrıntılı anlatır canım stres yapmagüzel haber doktordan da geliyor bence
geç döllenme bence tutmuş düzenli de artıyor gibi. Doktor seni zaten ayrıntılı anlatır canım stres yapmagüzel haber doktordan da geliyor bence
İnşallah cok teşekkür ederimİki günde bir iki katı artmış olması normal kabul ediliyor. Verdiğin değerlere göre normal gibi gözüküyor. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Sevgiler
5 ve üzeri değer pozitif canım artış da normal tekrar baktır istersen[/QUOTEicimi rahatlattiniz cok teşekkür ederim
simdilik bi sorun yok gbi. artis 2 kat olmus zaten.Kizlar adet gunum 10 nisandi ve kan testi yaptirdim 3.6 idi bir gun sonra adetin 1. Gunu 8.5 oldu şimdi ise bugun yaptirdim 18.3 normal mi ? Doktor carsamba gel dedi lütfen bilenler bi yardım etsin
Artış çok güzel ☺ bebişi görmek için en az 2 hafta beklemeniz gerekecek maalesef. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar adet gunum 10 nisandi ve kan testi yaptirdim 3.6 idi bir gun sonra adetin 1. Gunu 8.5 oldu şimdi ise bugun yaptirdim 18.3 normal mi ? Doktor carsamba gel dedi lütfen bilenler bi yardım etsin
Gercekten mi oh Allah razı olsunArtış çok güzel ☺ bebişi görmek için en az 2 hafta beklemeniz gerekecek maalesef. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Cok teşekkür ederimsimdilik bi sorun yok gbi. artis 2 kat olmus zaten.
Ben de adetimden sonra 9.13 çıktı 26 Ağustos da yaptırdım şimdi 29 Ağustos’ta bir daha yaptım 56.40 çıktı yükselir inşallah sizin ki içini ferah tutun5 ve üzeri değer pozitif canım artış da normal tekrar baktır istersen