Kizlar cok korkuyorum beta hcg bi bakar mısınız?

switch90

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
197
104
303
Kizlar adet gunum 10 nisandi ve kan testi yaptirdim 3.6 idi bir gun sonra adetin 1. Gunu 8.5 oldu şimdi ise bugun yaptirdim 18.3 normal mi ? Doktor carsamba gel dedi lütfen bilenler bi yardım etsin

5 ve üzeri değer pozitif canım artış da normal tekrar baktır istersen

Kizlar adet gunum 10 nisandi ve kan testi yaptirdim 3.6 idi bir gun sonra adetin 1. Gunu 8.5 oldu şimdi ise bugun yaptirdim 18.3 normal mi ? Doktor carsamba gel dedi lütfen bilenler bi yardım etsin
İki günde bir iki katı artmış olması normal kabul ediliyor. Verdiğin değerlere göre normal gibi gözüküyor. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Sevgiler

geç döllenme bence tutmuş düzenli de artıyor gibi. Doktor seni zaten ayrıntılı anlatır canım stres yapma güzel haber doktordan da geliyor bence

geç döllenme bence tutmuş düzenli de artıyor gibi. Doktor seni zaten ayrıntılı anlatır canım stres yapma güzel haber doktordan da geliyor bence
İki günde bir iki katı artmış olması normal kabul ediliyor. Verdiğin değerlere göre normal gibi gözüküyor. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin. Sevgiler
İnşallah cok teşekkür ederim

Artış çok güzel ☺ bebişi görmek için en az 2 hafta beklemeniz gerekecek maalesef. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bugun degerim 98.9 cikti adetim 8 gun gecti en son degerim 18.3 du 4 gun sonra 98.9 oldu iyimi bu? Yarin dr randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…