Kızlar çok korkuyorum!!!sona yaklaşıyoruz :-((

ElifRoza

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
216
153
23
39
Merhaba kızlar. Daha önceki konularımda boşanmak üzere oldugumdan bahsetmiştim. öğretmen olduğum için tatili uzattım. Ailemle kaldım. Dolayısıyla bosanmak için mahkemeye basvurama işlemi 1 ay gecikti. Eşimle anlasmistik yaşadığımız yerde bosanacaktik. Ve artık günler azaldı 25 eylülde evime gidiyorum. 3 ay sonra evime gidicem ve yalnız olucam. Sonrasında mahkemeye başvuru . Bu arada biz anlaşmalı bosanma için karar almıştık ama ben fikrimi değiştirdim. Tüm haklarimi almak istiyorum. Bu da beni korkutuyor. Beni neler bekliyor. Çok korkuyorum

Konunuza baktım ama ayrıntılı göremedim boşanma sebebini.son yazdığınız mesajdan anladığım kadarıyla da eşiniz nası desem 'keşke herşey daha güzel olsaydı boşanmasaydık ' diye düşünüyo gibi

Eşim boşanmak istedi. Tabi 4yıl boyunca onun her türlü baskısına katlandm.giyim kuşam kıskançlık tripleri. Onun boşanmak istemememesinin sebebi beni onun ailesini benimsemiş olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…