Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hemen üzülüp strese girme sonucu bekle bence inş.2 gün sonra değerlerin yükselir herşey istediğin gibi olur sakin olmaya çalış her ne kadar zor olsada pozitif düşün...
moralını yuksek tut canım rbbım hyırlısını versın
bu işte en önemli olan moralmiş canım ne olur moralini bozma ve stres yapma
ben inanıyorumki sonu elbette mutlu bitecek opuyorumnanaktan
7.ve 8.günü 37-49 çıkan B hcg değerim bugün 11.günü ve 31 çıktı..Doktorum 7.ve 8.güne göre 300 -400 bekliyordum demesiyle yıkıldım..2 gün sonra birdaha bakalım diyor ama ben çok üzgünüm..<<<<<bebeğimi kaybediyormuyum? senağlama
Çok sağol Lotus..Moral diye birşey kalmadı..Gözlerim şişti ağlamaktan..Tutamadım ki..Gün gün gidiyor bebişim..Hangisine kafayı takacağımı şaşırdım..Beni 8.günden gözün aydın diye sevinçlere boğan doktorumamı (ki üstelik erkenmi seviniyorum dediğim halde bana yok artık kesin demişti bu yüzden) ,ilk seferden bile düşük çıkan değerimemi,benden müjdeyi alan ailememi... herrrşeye çok üzülüyorum..Düşen değer tekrar artmaz herhalde bilemiyorum..Yarın kan tahlili vereceğim ama hiiç bir umut olmadan..Offffff of.:1no2:
canım ilk denemede ben de aynı şeyleri yaşadım. herkese haber verdim. doktorum beni tebrik etmişti. sevincimden uçuyordum. ama keseyi göremedden 800 lerde bir değerle kaybettim. ama bu sonuç sana güç verecek tuttuysa bir daha tutucak. bu kuralı sakın unutma canım.
janset benim kimyasal gebeliğim oldu.senin ki umarım yükselir,ama yükselmezse de çok yıpratma kendini,bu da çok büyük bir umuttur.İnşallah mevlam gönlündekini hakkında hayırlı eyler
canım ilk denemede ben de aynı şeyleri yaşadım. herkese haber verdim. doktorum beni tebrik etmişti. sevincimden uçuyordum. ama keseyi göremedden 800 lerde bir değerle kaybettim. ama bu sonuç sana güç verecek tuttuysa bir daha tutucak. bu kuralı sakın unutma canım.
simten,siz kaçıncı denemede gebelik elde ettiniz ? benim de 2 kimyasalım var..umutluyum yine de, mecburuz buna..(tuttuysa bir daha tutacak) umarım öyle olur ve sonuna kadar devam eder
canım ikinci denemede tek embriyo ile gebe kaldım- rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin. amin..- yalnız bende kan pıhtılaşması çıktı. şu anda iğne kullanıyorum. sen de genetik araştırmalarını ve kan pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptır.
Bende ilk denemede iki tane 5.gün embriyosu ile kalmıştım..:çok üzgünüm:
ben o kadar istediğim halde, 5. gün transferi olamadım.gittiğim merkezin başarısızlığına bağlıyorum.tek yumurtalığım var 10 yumurta toplanmıştı 6sı çok iyiydi.elimizde dondurulmuş bile kalmadı.senin dondurulmuş var mı jansetcim?