Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar cok kötüyüm saclarım??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

deryadeniz-99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
419
369
18
Gecen yaz saclarımı sarıya boyadım malesef saclarım yandı bende kumral alıp boyadım ama tutmadı süreklı boyadım aradan 4 ay falan geldı sımdıde kopuyo bıraz bıraz :( kestırıyorum ama cok kısa yapamam ne yaptıysam bır ıse yaramadı sızce varmı duzelmesı ıcın caresı??

Boyamamak. Eline tutam tutam geliyormuş bırak bir süre kendi haline. Formaldehit içermeyen şekilde evde keratin bakımı yap kendine, kuaförlerde yapılan formaldehit içeriyor ve çok zararlı bir madde. Mısırlılar formaldehiti ölüleri mumyalarken kullanıyorlarmış, bunu alıp saç diplerine sürüyorlar düşün.

Boyamamak. Eline tutam tutam geliyormuş bırak bir süre kendi haline. Formaldehit içermeyen şekilde evde keratin bakımı yap kendine, kuaförlerde yapılan formaldehit içeriyor ve çok zararlı bir madde. Mısırlılar formaldehiti ölüleri mumyalarken kullanıyorlarmış, bunu alıp saç diplerine sürüyorlar düşün.

Ne yapıcam bılmıyorum beyazlarımda var :(

Ne yapıcam bılmıyorum beyazlarımda var :KK43:

Bunu ben kendim yapıp denedim, gerçekten saçlarımda harika bir toparlama gözlemledim -ki benim saçlarım platin sarısı.

2 yemek kaşığı keratinli saç maskesi, yarım şişe saf keratin, 5-6 damla E ve B5 vitaminlerini bir kapta karıştırıp kirli saçlarına sür. Saçlarına bone takıp, fön makinesiyle ısıttığın bir havluyu sar. Bu arada ikinci bir havluyu tekrar ısıt, böyle böyle sıcak havluları 20'şer dakika arayla 3 kez saçına sar. Bu maskenin saçına iyice işlemesini sağlar. Sonra boneyle birlikte saçında gece boyu duracak bu maske. Sabah yıkarsın. Şampuanın da mümkünse market şampuanı değil, doğal, parabensiz bir şampuan olsun. Beyazların olacak artık, sürekli boyatmak saçtaki beyazları artırıyor ona yapacak bir şey yok. Kullanılan boyayla da alakalı oluyor, kuaförün kullandığı boya kalitesizse de çok artırıyor beyazları. Ama maske cidden saçlarımı toparladı, gayet parlak saçlarım var.

Bunu ben kendim yapıp denedim, gerçekten saçlarımda harika bir toparlama gözlemledim -ki benim saçlarım platin sarısı.

2 yemek kaşığı keratinli saç maskesi, yarım şişe saf keratin, 5-6 damla E ve B5 vitaminlerini bir kapta karıştırıp kirli saçlarına sür. Saçlarına bone takıp, fön makinesiyle ısıttığın bir havluyu sar. Bu arada ikinci bir havluyu tekrar ısıt, böyle böyle sıcak havluları 20'şer dakika arayla 3 kez saçına sar. Bu maskenin saçına iyice işlemesini sağlar. Sonra boneyle birlikte saçında gece boyu duracak bu maske. Sabah yıkarsın. Şampuanın da mümkünse market şampuanı değil, doğal, parabensiz bir şampuan olsun. Beyazların olacak artık, sürekli boyatmak saçtaki beyazları artırıyor ona yapacak bir şey yok. Kullanılan boyayla da alakalı oluyor, kuaförün kullandığı boya kalitesizse de çok artırıyor beyazları. Ama maske cidden saçlarımı toparladı, gayet parlak saçlarım var.

platın sarısı ve saglıklı yanı? masallah .. Canım ben dedıklerını yaparım pekı ama bu urunlerı nerden alıcam ? yarın alabılırım mesela? bana nerden alacagımı soylersen? eczanedenmı?

platın sarısı ve saglıklı yanı? masallah .. Canım ben dedıklerını yaparım pekı ama bu urunlerı nerden alıcam ? yarın alabılırım mesela? bana nerden alacagımı soylersen? eczanedenmı?

İnternette saf keratini ve keratinli saç bakım maskesini bulabilirsiniz, Google'a yazınca direkt benim aldığım site çıkıyor zaten, reklam olarak anlaşılmasın diye direkt ismini vermek istemedim. Vitaminleri de aynı siteden aldım ben ama eczanelerde de vardır sanırım vitaminler. Ama keratin eczanelerde olmaz onu internetten almanız lazım.

İnternette saf keratini ve keratinli saç bakım maskesini bulabilirsiniz, Google'a yazınca direkt benim aldığım site çıkıyor zaten, reklam olarak anlaşılmasın diye direkt ismini vermek istemedim. Vitaminleri de aynı siteden aldım ben ama eczanelerde de vardır sanırım vitaminler. Ama keratin eczanelerde olmaz onu internetten almanız lazım.

canım bana özelden o siteyı yazarmısın?

Siz keratini nereden ve hangi marka aldınız Astoria?

Gerçek saçına yakın,koyu bir renge boya ve daha da dokunma.
Benim de permadan 6 ay sonra saçlarım mahvolmuştu. Kaşar peynir gibi uzardi çektikçe :)
Bir kere saçımın kendi rengine boyadım, bir altı ay boyunca çektim o çirkin saçı. Bir de ister istemez permali taraf daha açık renkti, saçımın yarısi kıvırcık yarisi dümdüz falan, rezaletti gerçekten. Neyse ki o zaman hep bana iltifat eden biri vardı da insan içine çıkmaya utanmadim. Tam bir damalı eşek gibiydi kafam:KK47:
Sonra?
Sonra saçım azıcık uzayinca o permanim başladığı/yıpranmış yerden kestirdim. Hem permadan kurtulmak,hem onca zaman boyatmamak saçlarımı eski sağlıklı haline getirdi^^
Tavsiyem budur
Ayrica schwarzkopf'un gliss derinlemesine bakim-yipranmis saçlar için kremi var. O da cidden saci parlak ve güçlü yapıyor. onu da tavsiye ederim. Geçmiş olsun

Gerçek saçına yakın,koyu bir renge boya ve daha da dokunma.
Benim de permadan 6 ay sonra saçlarım mahvolmuştu. Kaşar peynir gibi uzardi çektikçe :)
Bir kere saçımın kendi rengine boyadım, bir altı ay boyunca çektim o çirkin saçı. Bir de ister istemez permali taraf daha açık renkti, saçımın yarısi kıvırcık yarisi dümdüz falan, rezaletti gerçekten. Neyse ki o zaman hep bana iltifat eden biri vardı da insan içine çıkmaya utanmadim. Tam bir damalı eşek gibiydi kafam:KK47:
Sonra?
Sonra saçım azıcık uzayinca o permanim başladığı yerden kestirdim. Hem permadan kurtulmak,hem onca zaman boyatmamak saçlarımı eski sağlıklı haline getirdi^^
Tavsiyem budur
Ayrica schwarzkopf'un gliss derinlemesine bakim-yipranmis saçlar için kremi var. O da cidden saci parlak ve güçlü yapıyor. onu da tavsiye ederim. Geçmiş olsun

canım ben fönsüz durmuyo cok kotu oldu :( ınsallah toparlarım ya

Gecen yaz saclarımı sarıya boyadım malesef saclarım yandı bende kumral alıp boyadım ama tutmadı süreklı boyadım aradan 4 ay falan geldı sımdıde kopuyo bıraz bıraz :KK43: kestırıyorum ama cok kısa yapamam ne yaptıysam bır ıse yaramadı sızce varmı duzelmesı ıcın caresı??
Eczaneden bepanthen+bemiks+evigen iğne + ( çok uygun fiyatları ), soğuk sıkım saf badem yağı ( normal badem yağlarından biraz daha pahalıdır ) alın.
Birer ampul iğnelerden ufak bı kaba kırın biraz badem yağı döküp üzerine karıştırın ellerinizle saçınızın her yerine iplerine uygulayın.
Evli değilseniz yastığınıza havlu sarın uyuyun sabah yıkayın.
Eksta olarak uçlarına da keratin sürün saçlarınız toplar.

Kopan saçlara pek bir çare yok brezilya fönü yaptırabilirsin keratin yüklemesi de olur biraz uzayıncaya kadar idare eder bence ;)

Ne yapıcam bılmıyorum beyazlarımda var :KK43:
Kına deneyebilirsiniz eski yöntem ama iyi geliyor zeytin yağı ve ılık suyla karıp boya gibi saclariniza uygulayabilirsiniz (beyaz var dediginiz icin)yada sadece zeytin yağı uygulayabilirsiniz boyamak yerine böyle besleyici yağlar kullan kendine gelsin yıpranmış saçlarınız

Back
X