kızlar eski konumdanda bildiğiniz üzere 4 aylık bir ilişkim vardı.sevgilim çalıştığı için(özel şirkette) bana çok vakit ayıramıyordu.(farklı sehirlerdeyiz) hep soledim ona bana bir mesajla haber verki seni merak etmeyım diye.son 2 haftadır sırf bu yuzden cok tartısmıtık bi ara tamam alıstım artık dedım.dun pazar oldugu ıcın calısmazdı sabah gunaydın mesajı attım cevap verdı sonrakı mesajlarıma cevap vermedi bıle.facebookta paylasımlar yaptı

sonra aradım acmadı mesaj attım cevap yok.aksam bi baktım yıne facebookta cok sınırlendım aradım bana bagıra bagıra siirdelisi senin su tavırlarını mı cekcem calısıyorum dıyorum sana anlamıyormusun dedı bende haber verebılırsın dedım baya kavga ettık kapattık telefonu aksamda uzunca bı mesaj attım cevap verme tenezzulunde bıle bulunmadı.ben onun yanına aıleme bınbır turlu yalan soyleyerek gıtmeyı planlıyordum herseyı ayarlamıstım.simdi kendimi çok kötü hissediyorum.bi mesaj atmak bana bu kadar mı zormus.dunden berı aglamaktan gozlerım sıstı.asırı stres ve heyecanda mıdemde salgılanan asıt mıktarıda artıyor mıdem berbat durumda.saglıgım gıttı