kızlar cok kotuyum yalvarırım yardım edın

4 yil degil canim 4 ay kendimi uzmemin nedeni ona o kadar deger verirken ben onun bana vermemesi nasil oturuyor icime bilemezsiniz. Her seyin yalan oldugunu dusunmek bile canimin acisina yetiyor
öncelikle kusura bakma yanlış okumuşum.. biraz rahatla. dünya onun üstüne kurulu değil. ağlama, üzme kendni :) meleğim benim :)

kızlar eski konumdanda bildiğiniz üzere 4 aylık bir ilişkim vardı.sevgilim çalıştığı için(özel şirkette) bana çok vakit ayıramıyordu.(farklı sehirlerdeyiz) hep soledim ona bana bir mesajla haber verki seni merak etmeyım diye.son 2 haftadır sırf bu yuzden cok tartısmıtık bi ara tamam alıstım artık dedım.dun pazar oldugu ıcın calısmazdı sabah gunaydın mesajı attım cevap verdı sonrakı mesajlarıma cevap vermedi bıle.facebookta paylasımlar yaptı :KK43: sonra aradım acmadı mesaj attım cevap yok.aksam bi baktım yıne facebookta cok sınırlendım aradım bana bagıra bagıra siirdelisi senin su tavırlarını mı cekcem calısıyorum dıyorum sana anlamıyormusun dedı bende haber verebılırsın dedım baya kavga ettık kapattık telefonu aksamda uzunca bı mesaj attım cevap verme tenezzulunde bıle bulunmadı.ben onun yanına aıleme bınbır turlu yalan soyleyerek gıtmeyı planlıyordum herseyı ayarlamıstım.simdi kendimi çok kötü hissediyorum.bi mesaj atmak bana bu kadar mı zormus.dunden berı aglamaktan gozlerım sıstı.asırı stres ve heyecanda mıdemde salgılanan asıt mıktarıda artıyor mıdem berbat durumda.saglıgım gıttı :cry::KK42:

hiçkimse için ailene yalan söyleme..
silkelen kendine gel çekmek zorunda değilsin..
seni önemsemeyeni sende önemseme yoksa çok üzülürsün...

4 aylık bir ilişki nasıl oluyor da kendinizden daha değerli olabiliyor? Iliski eğer olumlu şeyler katabiliyorsa özeldir, aksi halde evcil hayvanlarla kurduğumuz ilişkiden daha özel olamaz bence. Bana kalırsa siz takıntı yapmışsınız. Yoksa kendinizi özel hissettirmeyen biriyle neden daha fazla sürdürmek isteyesiniz ki? 4 ay önce o yoktu ama siz varolmayı basarabiliyordunuz. Lütfen kendinizi hafife almayın. Gururunuz ondan kıymetsiz olmasın.

sorumsuz birine benziyor....siz yanıp tutuşun...onun umrunda sanki belkide başka kızlarla yazışıyor....belliki sıkılmış 4 ayda...böylesine gönül verme fazla....

Valla adaletin sasmayacagını biliyorum bi yerden cıkar bu yaptıkları ama büyük sabır lazım. :KK51:
Ki senin sorununda da ortada belirsizlik var ne iyi ne kötü en berbatı yani. :KK14:

Diger arkadasların da dedigi gibi sabret yazma ilgilenme elbet sana döner bi sekilde. Dönmezse de kendini hırpalamanın bi anlamı yok. Degmez cünkü.

öncelikle kusura bakma yanlış okumuşum.. biraz rahatla. dünya onun üstüne kurulu değil. ağlama, üzme kendni :) meleğim benim :)
cookkkk tesekkur ederım destegınız guzel yorumlarınız icinnnn hepinize tek tek tesekkur edıyorum ablalarım kardeslerımm.aksam aradım bıtırdıgımı soyledım bıtırmek ıstemedıgını davranıslarına cekı duzen verecegını soyledı sımdılık bakalım =)

kızlar eski konumdanda bildiğiniz üzere 4 aylık bir ilişkim vardı.sevgilim çalıştığı için(özel şirkette) bana çok vakit ayıramıyordu.(farklı sehirlerdeyiz) hep soledim ona bana bir mesajla haber verki seni merak etmeyım diye.son 2 haftadır sırf bu yuzden cok tartısmıtık bi ara tamam alıstım artık dedım.dun pazar oldugu ıcın calısmazdı sabah gunaydın mesajı attım cevap verdı sonrakı mesajlarıma cevap vermedi bıle.facebookta paylasımlar yaptı :KK43: sonra aradım acmadı mesaj attım cevap yok.aksam bi baktım yıne facebookta cok sınırlendım aradım bana bagıra bagıra siirdelisi senin su tavırlarını mı cekcem calısıyorum dıyorum sana anlamıyormusun dedı bende haber verebılırsın dedım baya kavga ettık kapattık telefonu aksamda uzunca bı mesaj attım cevap verme tenezzulunde bıle bulunmadı.ben onun yanına aıleme bınbır turlu yalan soyleyerek gıtmeyı planlıyordum herseyı ayarlamıstım.simdi kendimi çok kötü hissediyorum.bi mesaj atmak bana bu kadar mı zormus.dunden berı aglamaktan gozlerım sıstı.asırı stres ve heyecanda mıdemde salgılanan asıt mıktarıda artıyor mıdem berbat durumda.saglıgım gıttı :cry::KK42:
ya neden böyle yapan erkeklere prim veriyorsunuz ki degermi uzulmene? senin o güzel canindan kiymetlimi allah askina sun u anlayin artik bu erkeklerin bazilari böyle biryerleri kalkiyo tovbe ya sen aradikca onu havaya sokmussun arama sende git gez dolas yazik ya sonra cok pisman olursun birak o arasin haber alamasin verme cevap alismis o artik.. sen uzerine düsme umursama bak gör neler oluyor..

bırakın gitsin....ne gerek var böyle adamlara....ilişkiler mutlu olmak için vardır...mutsuzluktan mide ağrıları çekmek için değil.....Kimse hayatınızın merkezi olmasın...

daha 4 ay olmuş.. farklı şehirlerdesiniz zaten az görüşüyorsunuz ve "niye aramıyorsun beni" demek durumunda bırakılmışsınız.. gerçekten değer mi düşünün.. her fırsatta sizin sesinizi duymak için ölüp biten biri yerine neden o?

ARKADASLAR HEPİNİZE TESEKKUR EDERIM YORUMLARINIZ ICIN YALNIZ KONU HALLEDİLDİ BİTİRMEK İSTEDİM VE O BİTİRMEK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ MADEM ÖYLE BUNDAN SONRA YAZAN VE DUSUNEN TARAF BEN OLMUCAM SİMDİ O DÜSÜNSÜN :KK48: HEPİNİZE İYİ GECELER DİLİYORUM MELEKLERİM..
KONU KİLİT !

ARKADASLAR HEPİNİZE TESEKKUR EDERIM YORUMLARINIZ ICIN YALNIZ KONU HALLEDİLDİ BİTİRMEK İSTEDİM VE O BİTİRMEK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ MADEM ÖYLE BUNDAN SONRA YAZAN VE DUSUNEN TARAF BEN OLMUCAM SİMDİ O DÜSÜNSÜN :KK48: HEPİNİZE İYİ GECELER DİLİYORUM MELEKLERİM..
KONU KİLİT !
aman lütfen koşan degil kovalanan ol bu kadar popolarini kaldirmayin kaybetmejten korksunlar ;) hadi bakalim

stres yapınca elimde değil oluyor böyle :KK43: ona cok deger verıyorum kendımı hırpalamamın sebebide bu :KK42:

Yanlış çok yanlış:(

Burada ne dersek yaşamadan anlamanız zor ancak ;
1.hiç kimseye kendinizden fazla değer vermeyeceksiniz. ..
2.hak ettigi kadar değer vereceksiniz...

Ablacim dun son attigim mesaja cevap verse arayip soyleyecegim durumu bu sekilde ama ona cevap verme tenezzulunde bile bulunmadi. Bazen dusunuyorum cok mu buyuk gunah isledimde bunlari yasiyorum diye. Allah im sabir versin dayanmasi cok zor cikmiyor aklimdan hicbir seyi

Sana cevap verme tenezzülünde bile bulunmayan bir adam halen daha üzülüyor musun? Neyin sabrını verecek Allah, anneni mi kaybettin, babanı mı kaybettin? Biri mi öldü hayırdır? Sen bu insanı gözünde fazla büyütmüşsün, onu büyütürken de kendini küçültmüşsün. Ne yaparsan kendine yaparsın bunu sakın unutma. Umarım kurtulursun bu adamdan ve hayatına bakarsın.

Ayrıca, o ne demek öyle "çok mu büyük günah işledim" falan gibi cümleler. Hem Allah'a sığınıp sabır diliyorsun, diğer taraftan isyan ediyorsun. Hayatta yaşanan her şeyin bir sebebi vardır, bir gün bu yaşadıklarına bile dua edebilirsin.

Daha 4 aylık ilişkide böyle sorunlar olması ne kadar normal? Adam ilişkinizi takmıyor. O ayrılmadan siz ayrılın belki bu ruh halinize daha iyi gelir.

cookkkk tesekkur ederım destegınız guzel yorumlarınız icinnnn hepinize tek tek tesekkur edıyorum ablalarım kardeslerımm.aksam aradım bıtırdıgımı soyledım bıtırmek ıstemedıgını davranıslarına cekı duzen verecegını soyledı sımdılık bakalım =)
Hahahh :) öyle yola gelir işte. Canı isterse askım böcegim. Canı istemezse tam bir kıroo ;) sürünsün gülüm biraz :) hiç yüz verme :) aynen devam. Can sıkma... Seni daha kimlerr ister :) kendine iyi bakk :*

Back
X