3 ay sonra düğünüm var. 1 ay sonra da nişanım. Nişanda ne giyeceğime bile henüz karar veremedim. Düğün stresi sardı bi yandan. Sağlık sorunlarım bi yandan. Midem ağrıyor falan yemek yiyemez haldeyim 1 haftadır. Çok stresliyim.
Ayrıca özgüvenim yerle bir olmuş durumda. Kendimi hem beğeniyorum, hem de hiç beğenmiyorum. Çevremdeki herkes bana dünya güzeli görünüyor. Sanki ben sevdiğim insana layık değilmişim gibi geliyor. Benden daha güzellerine layıkmış gibi hissediyorum.
Bir de ellerim ayaklarım çok terliyor Ayağım morarıyor çok çirkin görünüyo. O beni çok seviyo, ben de onu tabi. Ama beni böyle görünce sanki sevmeyecek gibi geliyo. Ayağımı görse benden soğuycak gibi
Düğün günü yaklaştıkça hem çok mutlu oluyorum hem de panik yapıyorum. Elbiselerimle güzelim de evlenince vücudumu gördüğü vakit sevgisi azalcak gibi geliyo
Kızlar napcam ben
Dünyanın en çirkin insanı soruyor size bunları
((((
Ayrıca özgüvenim yerle bir olmuş durumda. Kendimi hem beğeniyorum, hem de hiç beğenmiyorum. Çevremdeki herkes bana dünya güzeli görünüyor. Sanki ben sevdiğim insana layık değilmişim gibi geliyor. Benden daha güzellerine layıkmış gibi hissediyorum.
Bir de ellerim ayaklarım çok terliyor Ayağım morarıyor çok çirkin görünüyo. O beni çok seviyo, ben de onu tabi. Ama beni böyle görünce sanki sevmeyecek gibi geliyo. Ayağımı görse benden soğuycak gibi

Kızlar napcam ben

Son düzenleme: