• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok kötüyüm:(((

orası hiçççç belli olmaz olumsuzu şartlama bacım

bankacısın zor bir iş sevmeyi dene :) seveceğin şeylerleee kazancının tadını çıkar bak ozaman işini seversin ;)
ayrıca okuma adına geçen konu kitap oku film seyret mahiyetinde dedim yeni meşgaleler kuruver çünkü gönlüne yazılabilecek en iyi ilaç ZAMANNNN

ZAMAN SADECE ZAMANNN

evet canım zaman bi geçse şu zaman:ssz:

Su anda boyle hissetmen o kadar normal ki aksi zaten anormal olurdu.. Tecrubeyle sabittir baskasini seveceksin hem de oyle seveceksin ki gozun baska hicbirseyi gormeyecek.. Sabret, sukret ve bolca dua et canim..

canım ya çok saol güzel güzel yazıp rahatlattığın için:16:

canım ya çok saol güzel güzel yazıp rahatlattığın için:16:

Tatlım benim rica ederim ne demek :) ama emin ol rahatlatmak için yazmadım sana bunu.. Zamanla göreceksin sen de bunların hepsi olacak inşallah :) şimdi biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyosun, için acıyo belki de sana yapılanı hazmedemiyosun ama güven bana zamanla geçecek.. Bu tipler evlenseler de eşlerini kolay kolay mutlu edemezler inan.. Şimdi arkadaşlar bulmuş başkasıyla evlenicem diyen biri evlenmiş olsaydınız evlilikten soğudum,sıkıldım diyip seni yarı yolda bırakabilirdi.. Verilmiş sadakan varmış ki daha başından kurtulmuşsun sen bu adamdan yat kalk şükret hatta mübarek aylardayız fakire para ver walla bak çok samimiyim..

Tatlım benim rica ederim ne demek :) ama emin ol rahatlatmak için yazmadım sana bunu.. Zamanla göreceksin sen de bunların hepsi olacak inşallah :) şimdi biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyosun, için acıyo belki de sana yapılanı hazmedemiyosun ama güven bana zamanla geçecek.. Bu tipler evlenseler de eşlerini kolay kolay mutlu edemezler inan.. Şimdi arkadaşlar bulmuş başkasıyla evlenicem diyen biri evlenmiş olsaydınız evlilikten soğudum,sıkıldım diyip seni yarı yolda bırakabilirdi.. Verilmiş sadakan varmış ki daha başından kurtulmuşsun sen bu adamdan yat kalk şükret hatta mübarek aylardayız fakire para ver walla bak çok samimiyim..

canım benim yaa inşallah dediğin gibi iyi şeyler olur :16::16:samimiyetin için çok çok teşekkür ederim

Back
X