Kızlar çok mutluyum,hamileyim..

yaşasın hamileyim. Bu gün 13. Günü .dün öğrendik çok mutluyum hep ağlayasım var.:roflol:

Diğer arkadaşlarada yararı olsun diye kısaca anlatmak istiyorum.
Eşimde sperm azlığı nedeniyle bebeğimiz olmuyodu aşılama denencekti ..fakat aşılama yapılacak gün eşimin değerleri düştü. Doktorumuzda bizi tüp bebeğe yönlendirdi..ilk denemede tuttu çok mutluyum.
Rabbim isteyen herkese verir inşallah.inancınızı hiç kaybetmeyin.
Belki bu aralar pek giremem sormak istediğiniz olursa seve seve yardımcı olurum.

çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun bizde bebiş sahibi olmak istiyoruz eşiminde spermleri azdı ameliyat oldu dün doktora gittik herşey yolunda ilişki dedi birde çatlatma iğnesi vuruldum inşallah bende hamile kalırım

yaşasın hamileyim. bu gün 13. günü .dün öğrendik çok mutluyum hep ağlayasım var.:roflol:

Diğer arkadaşlarada yararı olsun diye kısaca anlatmak istiyorum.
eşimde sperm azlığı nedeniyle bebeğimiz olmuyodu aşılama denencekti ..fakat aşılama yapılacak gün eşimin değerleri düştü. doktorumuzda bizi tüp bebeğe yönlendirdi..ilk denemede tuttu çok mutluyum.
Rabbim isteyen herkese verir inşallah.inancınızı hiç kaybetmeyin.
Belki bu aralar pek giremem sormak istediğiniz olursa seve seve yardımcı olurum.

oncelıkle hayırlı olsun allh kucagına almayı nasıp etsın ınşşşşş..sormak ıstedıgım bişi var ılac tedavısı falan hıc olmadınızmı spermı yukseltmek ıcın vede esının sperm sayısı kactı :(banada yardımcı olurmusun.

Back
X