Kızlar çok mutsuzum yardım

eabtu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
227
46
18
26
Kızlar aşırı mutsuzum 🤧😣
3-4 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum bugün mide bulantım ve kusmam kesildi kasıklarıö ve bacaklarım ağrıyor az önce lavaboya gittim peçete de kahverengi leke vardı hala bi ihtimal var mı

Kızlar aşırı mutsuzum 🤧😣
3-4 gündür hamilelik belirtileri yaşıyorum bugün mide bulantım ve kusmam kesildi kasıklarıö ve bacaklarım ağrıyor az önce lavaboya gittim peçete de kahverengi leke vardı hala bi ihtimal var mı
Var tabii ki olmaz mı leke gibi geldiyse yerleşme kanaması olabilir hemen bir test al yap

Kızlar aşırı mutsuzum 🤧😣
Adet sökülecektir ya da yerleşme kanamasıdır.
Gecikme var mı?

Adet sökülecektir ya da yerleşme kanamasıdır.
Gecikme var mı?
Pkos var onun için belli bir günüm yok malesef en son 18 şubatta adet oldum 8-10 martta yumurtalama günümdü değerlendirdik ayın 20 sinden itibaren mide bulantısı kusma bel ağrısı baş ağrısı oldu bugün sabah bu belirtiler yoktu akşama doğru kasıklarım da ve bacaklarımda ağrı başladı ve şuan bu şekilde kafam çok karıştı

Pkos var onun için belli bir günüm yok malesef en son 18 şubatta adet oldum 8-10 martta yumurtalama günümdü değerlendirdik ayın 20 sinden itibaren mide bulantısı kusma bel ağrısı baş ağrısı oldu bugün sabah bu belirtiler yoktu akşama doğru kasıklarım da ve bacaklarımda ağrı başladı ve şuan bu şekilde kafam çok karıştı
Yumurtlamadan sonra 14. Gun muhtemeln regl tarihinizdir. Yumurtlama gununuzden eminseniz 14 gün sonrasinda regl olma ihtimaliniz var

Back
X