• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri kızlar çok onemli bir soruu

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlar belki bilirsiniz istanbul avrupa yakasında bildiğiniz güzel kıyafetler satan yer var mıı lütfenn kıyafet bulamıyorumda istanbulda güzel bi butik arıyorum bilenler yardımcı olursa sevinirmmmm

Aslında birazda tarzından bahsetsen sana bilgi verecek çok kişi çıkar ama böyle genel soruda sadece reklam yapmak isteyenler cevap verecektir. Ne tarz kıyafetler giyersin ve bütçe desem?

Aslında birazda tarzından bahsetsen sana bilgi verecek çok kişi çıkar ama böyle genel soruda sadece reklam yapmak isteyenler cevap verecektir. Ne tarz kıyafetler giyersin ve bütçe desem?

çok teşekkür ederm cvp verdiğiniz için inanın kıyafet bulmakta o kdr zorluk çekiyorumki napcamı şaşırdımm 155 boyunda 53 kiloyummm ama zevkime göre hiç kıyafet bulamıyorum ben genelde tunikleri çok seviyorum ama geçen alışverişe çıktım hiç bulamadımm :14: sizin bildiğiniz güzel bi butik varmıı

butiği boşver sen :) bakırköy sosyete pazarına gitt harika şeyler bulabilirsin hem de çok uygun fiyata herşey var :1:

istediğin herşeyi bulabileceğini düşünüyorum, ben ne zaman gitsem hiç abartısız bi çuval kıyafetle dönüyorum :27: çeşit çok ve çok da uygun :) ayakkabılar da cok uygun

Back
X