Kızlar çok önemliiiiii :((

YagmurDiyeBiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
76
13
48
5 gün önce ameliyat oldum bir delik diğerine göre daha büyük duruyor sizce şiş olduğu için olabilir mi yoksa doktor böyle büyük bir hata yapmış olabilir mi kafayı yemek üzereyim sizde böyle olan oldu mu 😭😱😱

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hiç korkma ben ameliyattan çıktım burnumun biri aşağıdaydı diğerine göre çok fark ediliyordu.Doktor düzelir dedi çok güvendiğim için sorun etmedim. Ateller alındı bi baktım bi delik küçük bi delik küçük. Çok kötü oldum 6. günümdü çıktığında doktoruma yine güvendim. Şimdi albümümde deliklerimin alttan görüntüsü var bakabilirsin hiç fark yok gibi düzeldi. Hiç düzelmez çok farklı birbirinden diyordum. Seninde düzelir boşuna üzülme canım.

Çok teşekkür ederim canım ya valla bunalıma girmek üzereydim benim daha alçım bile çıkmadı sadece tampon çıktı ama insan korkuyor işte çok teşekkür ederim içime su serptin 😥

Çok teşekkür ederim canım ya valla bunalıma girmek üzereydim benim daha alçım bile çıkmadı sadece tampon çıktı ama insan korkuyor işte çok teşekkür ederim içime su serptin 😥

Neler hissettiği çok iyi anlıyorum. Bildiğin biri küçülmüş biri aynı kalmış gibiydi seninki o kadar değildir belki. Şimdi çok memnumum o zamanlar düzelmiycek gibi geliyordu.

Benim çok aşırı belli değil ama dikkatli bakınca yandan yine belli oluyor bakalım insallah benimki de seninki gibi düzelir 🙏🙏

Tabiiki haber veririm canım insallah olumlu bir haber olur çok teşekkürler :)

Benim de öyleydi simdi 26.günüm düzeldi:) simdi bir tanesi biraz yukarda duruyor o da odemden dolayi ödem yukari çekiyor biraz burnu. Çok dikkatli bakinca görüyorum.
Dert etme geçecek:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hatta burnun şekilden şekile girecek bugün bi yeri başka gün ayri bi yeri şişecek inecek hazirlikli ol bunlara:) geçmiş olsun.

Hatta burnun şekilden şekile girecek bugün bi yeri başka gün ayri bi yeri şişecek inecek hazirlikli ol bunlara:) geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim valla rahatlattınız beni 😁😁

Arkadaslar alci tum ameliyatlarda oluyor mu?kemige mudahale edilmezse ne kadar surede iyilesiyor deneyimi olan var mi

valla ödemden de olabilir doktorda hata yapmış olabilir 1 yıl sonra orataya çıkar ne oldugu

arkadaşlar benimde 3. günüm tampon çıktı alçı var şuan. Kişisel temizliğimi yapamıyorum, saç, diş, burun içi temizliğini nasıl yapıyorsunuz acaba ?

Back
X