• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

Tabiki genç kızdır hataları da olacak Rabbim esirgesin sana bağışlasın. Üslubu kötüydü sen de anladın zaten, ben de senin ciddiye almadığını farke ettim o yüzden ben de şikayet etmedim. Emaaaan zııııırt dimi 🤣🤣🤣
Hah aynen öyle.
Çocugumu bilirim ben.
Tabiki hataları olacaktır ama anlatabileceği bir annesi var onun, oyy yerim kuzumu ya.
Ema'nın bana dediği tırı vırı benim için

Neredeyse 13 14 yıllık bir göz aşinalığım var
Böyle biri değildi zaten bdv ye de yazdığını pek görmedim
Umarım iyi olur

Forumda gerçekten 8 10+ senedir göz aşinalığımız olan kişilerin usul usul "değiştiğini" görüyorum bu ara.
Bunlardan biri dediğin gibi konu sahibi.
Ama başka da var. Benim gördüğüm 4.
Biri daha var, eskiden aklı selim biriydi şimdi troll olsa öyle düşünür dersin görsen...
Bilmiyorum noluyor millete ya?

Forumda gerçekten 8 10+ senedir göz aşinalığımız olan kişilerin usul usul "değiştiğini" görüyorum bu ara.
Biri daha var, eskiden aklı selim biriydi şimdi troll olsa öyle düşünür dersin görsen...
Merak ettim kim acaba diğerleri :KK45:

Millet kafayı yiyor yavaş yavaş😅

Senin derdinde büyüktür ergen kız oda her hafta sevgili değiştirir gizli gizli sigara içer, önünde zorlu şüreç var hazır ol
Ne kadar avam bir zihniniz ve diliniz var.İyi olmak yetmez kötüdende uzak durmak gerekir diye bir söz var.Eğer iyiyseniz metres ve türevlerinden uzak durun.

Esim böyle arkadaslarıma sahit olsa ne biçim ne suursuz cevren var senin der heralde. Önce o adamı arkadasından,sonra arkadasını senden ve kocandan uzak tutmanda fayda var...

Back
X