- Konu Sahibi firildakmerdane
-
Fotograf mesaj gibi kanıt bulun aldatıldığına dair mahkemeye sunup tazminat isteyin.
Çok emin olmamakla birlikte devletin avukatı olduğunu duymuştum bi araştırın isterseniz.
Ablanın kocası tam bir pislikmiş. Böyle adamlardan nefret ediyorum.
Allah yardımcınız olsun.
İlla ki ablanla görüşmesi gerekir avukatın. Sizle olacak iş değil.
Ev zaten yarı yarıya oluyor normalde ama dediğim gibi kanıtlayıp afedersiniz donuna kadar alırsınız artık mahkemeler kadınlardan yana.
Çocuklar kaç yaşında? Nafaka da alabilir çünkü.
Merak etmeyin yanlarına kalmaz. Benimde annem babam ayrı babamla görüşmüyorum ama haberini alıyorum. Bize yapılanların acısı çıkıyor. Sizinki de çok pişman olacak. Çok çekecek.
Besle kargayı oysun gözünüablam 24 senelik evli..acısıyla tatlısıyla çok badireler atlattırlar..en son eşi böbrek nakli oldu hastanede yattı kalktı onun için..onuda atlattılar..ama ne olduysa bu adama birşeyler oldu bi karı buldu kendine ablamı evden kovdu..defol git demiş..ablam yaza kadar bekle kızımızın okulu tatile girsin öyle ayrılırız demiş..hayır defolup gideceksin demiş..ablamda mecbur baba evine geri döndü..kızı ve oğluyla..oğlu üniversitede ama kızı orta okula gidiyor..babam ona bir daire verdi..orada bir hayat kurdu çalışmaya başladı..kızına annem bakıyor..çocukları başından attı o karıyla gününü gün ediyor..revamı bu bilmiyorum..içimiz yanıyor..ablam boşanmayacam diye tutturdu..o kadın hayatı boyunca metres hayatı yaşasın diyor..nikahı vermeyecem diyor..inat etti..aklınca intikam alıyor..ama ben o kadınla konuştum..nikah benim için önemli değil dedi..nedenilebilirki..ikiside Allahından bulsunlar..o çocuğun boynunu büktüler ya Allah onları taş etsin taş..çok uzattım..benim sormak istediğim ablamı ikna edeceğim boşansın zaten bu adamdan hayır gelmez..ama elinde avucunda ne varsa alalım..o kadına tazminat açalım..ama nasıl?avukata verecek para yok..ablam çalışıyor..acaba benim elimden ne gelri?ben ablamın yerine bişeyler yapabilirmiyim?bana akıl verin nolur?
zina davası acın, devlet sızı adınıza avkat tutar eger maddı gucunuz yoksa yada avukat masraflarını mahkemede alacagınız kazanctan keser oyle anlaşabılırsınız.ablam 24 senelik evli..acısıyla tatlısıyla çok badireler atlattırlar..en son eşi böbrek nakli oldu hastanede yattı kalktı onun için..onuda atlattılar..ama ne olduysa bu adama birşeyler oldu bi karı buldu kendine ablamı evden kovdu..defol git demiş..ablam yaza kadar bekle kızımızın okulu tatile girsin öyle ayrılırız demiş..hayır defolup gideceksin demiş..ablamda mecbur baba evine geri döndü..kızı ve oğluyla..oğlu üniversitede ama kızı orta okula gidiyor..babam ona bir daire verdi..orada bir hayat kurdu çalışmaya başladı..kızına annem bakıyor..çocukları başından attı o karıyla gününü gün ediyor..revamı bu bilmiyorum..içimiz yanıyor..ablam boşanmayacam diye tutturdu..o kadın hayatı boyunca metres hayatı yaşasın diyor..nikahı vermeyecem diyor..inat etti..aklınca intikam alıyor..ama ben o kadınla konuştum..nikah benim için önemli değil dedi..nedenilebilirki..ikiside Allahından bulsunlar..o çocuğun boynunu büktüler ya Allah onları taş etsin taş..çok uzattım..benim sormak istediğim ablamı ikna edeceğim boşansın zaten bu adamdan hayır gelmez..ama elinde avucunda ne varsa alalım..o kadına tazminat açalım..ama nasıl?avukata verecek para yok..ablam çalışıyor..acaba benim elimden ne gelri?ben ablamın yerine bişeyler yapabilirmiyim?bana akıl verin nolur?
baro avukat verir.. ablaninki hem mantikli hem mantiksiz.. yani kadinin metres konumunda olmasi bi yerde ablani rahatlatsa da, mahkemede kadindan da adamdan tazminat almak, ustune bir de nafaka baglatmak daha iyi sanki.. Allah kolaylik versin..ablam 24 senelik evli..acısıyla tatlısıyla çok badireler atlattırlar..en son eşi böbrek nakli oldu hastanede yattı kalktı onun için..onuda atlattılar..ama ne olduysa bu adama birşeyler oldu bi karı buldu kendine ablamı evden kovdu..defol git demiş..ablam yaza kadar bekle kızımızın okulu tatile girsin öyle ayrılırız demiş..hayır defolup gideceksin demiş..ablamda mecbur baba evine geri döndü..kızı ve oğluyla..oğlu üniversitede ama kızı orta okula gidiyor..babam ona bir daire verdi..orada bir hayat kurdu çalışmaya başladı..kızına annem bakıyor..çocukları başından attı o karıyla gününü gün ediyor..revamı bu bilmiyorum..içimiz yanıyor..ablam boşanmayacam diye tutturdu..o kadın hayatı boyunca metres hayatı yaşasın diyor..nikahı vermeyecem diyor..inat etti..aklınca intikam alıyor..ama ben o kadınla konuştum..nikah benim için önemli değil dedi..nedenilebilirki..ikiside Allahından bulsunlar..o çocuğun boynunu büktüler ya Allah onları taş etsin taş..çok uzattım..benim sormak istediğim ablamı ikna edeceğim boşansın zaten bu adamdan hayır gelmez..ama elinde avucunda ne varsa alalım..o kadına tazminat açalım..ama nasıl?avukata verecek para yok..ablam çalışıyor..acaba benim elimden ne gelri?ben ablamın yerine bişeyler yapabilirmiyim?bana akıl verin nolur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?