Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok uzgunum yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Claire Underwood

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
224
122
23
36
Kizlar meraba . Bu ay klomen tedavisi denemistik olmadi yine negatif bu cocuk olmama durumundan dolayi evliliginde sessizlik ve mutsuzluk yasayan varmi, sanki konuscak hicbiseyimiz kalmamis gibi hissediyirum bi sessizlik buruyor icimi.yardim edin nolur cok uzgunum

Kizlar meraba . Bu ay klomen tedavisi denemistik olmadi yine negatif bu cocuk olmama durumundan dolayi evliliginde sessizlik ve mutsuzluk yasayan varmi, sanki konuscak hicbiseyimiz kalmamis gibi hissediyirum bi sessizlik buruyor icimi.yardim edin nolur cok uzgunum
Demeki daha zamanı var cnm böyle düşünme 'ne kadardır çocuk istiyorsunuz

Çocuk la evin sesi olcaksa siz daha aile olamamışsınız yanlış anlamayın beni evinize misafir gelse sahte gülücüklerle mi duracaksınız veya biyere gidince aranızda bağ yok sa çocuk olunca düzelir diyenlerdenseniz bu çok saçma bence konuşarak anlaşmaya bakın çocuk içinde demekki zaman var

4yillik evliyiz ama bibucuk yildir falan istiyoruz daha oncwsinde ikimizde yogun calisiyorduk biraz rahata erince yapalim dedik simdide boyle ugrasiyoruz. Esimle muhabberimizde iyidir aslinda dertlesirizde yeri gelir . Ama son zamamlarda esim cok fazla cocuk istedigi icim sanirim olmayinca mutsuzluga ve sessizlige burundu. Napacagimi bilmiyorum. Biz kadinlar genede biraz kendimizi teselli edebiliyoruz ama sevdigim insani mutlu edememek onu uzgun gormek mahvediyor yaa. Bu ay ne kadar umitlendiysek olacak diye negatifi gorunce paramparca olduk

Ne kadar zaman oldu ki denemeleriniz, ümitsizliğe kapilmayin siz rahat oldukça durumunuz daha iyi olur beklenmedik bi anda gebe kalırsın, umarım gever bu durum çözülür cnm 🙏🏽

Eşinizin tavrı nasıl ?

Çocuk la evin sesi olcaksa siz daha aile olamamışsınız yanlış anlamayın beni evinize misafir gelse sahte gülücüklerle mi duracaksınız veya biyere gidince aranızda bağ yok sa çocuk olunca düzelir diyenlerdenseniz bu çok saçma bence konuşarak anlaşmaya bakın çocuk içinde demekki zaman var
Cocukla mutlu olmak degil arkadasim bu cok tuhaf bi durummuki bukadar yadirgadin. Kimse yasamiyormu onerebilecegin tek sey evliligimi sorgulamakmi. Uzuldum cidden. Burda kimseye soyleyemedigimiz dertlerimizi aciyoruz birbirimize keske daha yapici bi oneri sunamiyorsan cwvap vermeseydin. Evliligimde bi sorun olsa hep olur son zamanlarda diye ozellikle belirtmisim belki biri yasamistir bi pencere acan olur degilmi diyerek sordum ?

Bence evliliğinizin keyfine varın .
Eşinizle playstation oynayin çıkın gezin yürüyüş yapın
Kendinizi geliştirin
Birlikte evde yoga yapın yada spor ..
Puzzle Monopoly pek çok oyunlar var oynayın .
Çocuk geleceği zamanı bilir zaten . Allah'ın belirlediği tarihe müdahale edemeyiz

Bence evliliğinizin keyfine varın .
Eşinizle playstation oynayin çıkın gezin yürüyüş yapın
Kendinizi geliştirin
Birlikte evde yoga yapın yada spor ..
Puzzle Monopoly pek çok oyunlar var oynayın .
Çocuk geleceği zamanı bilir zaten . Allah'ın belirlediği tarihe müdahale edemeyiz
Tesekkur ederim arkadasim onerilerini dikkate alacagim umarim hersey gonlunce olur

Cocukla mutlu olmak degil arkadasim bu cok tuhaf bi durummuki bukadar yadirgadin. Kimse yasamiyormu onerebilecegin tek sey evliligimi sorgulamakmi. Uzuldum cidden. Burda kimseye soyleyemedigimiz dertlerimizi aciyoruz birbirimize keske daha yapici bi oneri sunamiyorsan cwvap vermeseydin. Evliligimde bi sorun olsa hep olur son zamanlarda diye ozellikle belirtmisim belki biri yasamistir bi pencere acan olur degilmi diyerek sordum ?
Yanlış anlamayın yazmışım bence siz bunu kendinize dert etmişsiniz eğer çalışmıyorsanız hobi işleri yapın veya evde değişiklik yapın hiç birini yapmam diyorsanız eşinizin kendinizin sevdiği şeyleri yaparak zaman geçirin

Her ay çocuğa odaklanmayın bırakın akışına ne zaman düşünmezsiniz o zaman olur bende öyle olmuştu

evlilik cocuk uzerine kurulmamali bu haksizlik bence. ya hic cocugunuz olamayacak durumda olsa eslerden biri. o zaman yariyolda mi birakilmayi hak ediyor. sizde sadece cocuk dogurmak icin yasamamalisiniz. baska hobiler edinin kendinize ugraslar bulun zevk alacaginiz. dusunmediginiz zaman daha kolay olucak emin olun.

evlilik cocuk uzerine kurulmamali bu haksizlik bence. ya hic cocugunuz olamayacak durumda olsa eslerden biri. o zaman yariyolda mi birakilmayi hak ediyor. sizde sadece cocuk dogurmak icin yasamamalisiniz. baska hobiler edinin kendinize ugraslar bulun zevk alacaginiz. dusunmediginiz zaman daha kolay olucak emin olun.
👏👏👏

Back
X