• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok üzülüyorum yardım

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
96
Bursa
ARKADAŞLAR BEN NABABİLİRİM TECRÜBELİ ARKADAŞLAR MUHAKKAK VARDIR ARAMIZDA GÖRÜMCEMLER BENİ ÇOK DIŞLIYO HİÇ BENİMLE KONUŞMUYOLAR KENDİMİ ÇOK DIŞLANMIŞ HİSSEDİYORUM ONLARIN ÖYLE YAPTIĞIMNNI GÖRÜNCE ÖBÜR AKRABALARIDA SALLAMIYO NASIL DAVRANABİLİRİM EŞİM BENDEN YANA AMA BUNLAR OLDUKÇA ONUNLADA ARAMIZ AÇILIYOR YORUNLARINIZI NASIL DAVRANMAM HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM LÜTFEN SAOLUN:roflol:senağlamasenağlamasenağlama

takma boşver dışlayan dışlasın
kendini küçük görme onlarıda üstün

buarada yanlış yere konu açmışın

sonuçta süreki buluşuyorum onlarla yani ayda 1 ama yetiyolar görümcemlerle desen hafta da 2-3 kez nereye taşımam gerekiyo bi türlü tuttramadım konuyu nereye taşıyayım

Knuyu yanlış yere açmışsınız. En kısa zamanda ilgili başlığa taşınacaktır.:1rolleyes:

Dert edecek birşey değil ki bu , madem seni dışlıyorlar , sende onları dışla canım .Eşin senin yanındaysa hele ,hiç kafana takma derim . Durumun farkında olduğunu görümcenlere belli edersin ,sende mesafeli ve soğuk durursun ... Kim naparsa yapsın boşver....

bizde pek sohbetli sayılmayız yalnız yakalarsan sohbet eder başka seçenekleri varsa pek konuşmazlar benimle...valla çok ta tın ne istiyorsun onlar gibi dedikodu yapmak mı...

ayrıca ne kadar konuşursan o kadar seni öğrenir o kadar malzeme yapıp dedikodunu yaparlar

Ya ne gibi dışlıyolar mesela ne yapıyorlar???
Sen ne yap biliyo musun ,onlarla konuş,görüştüğünüzde ne diye hitap ediyosan de ki "sizinle konuşmak istiyorum".Kimsenin olmadığı bi odaya girin ve gayet kendinden emin ve rahat bi tavırla sor ki onları şaşkınlığa uğrat.Cesaretin ve kendinden emin oluşun onları şaşırtacaktır."Neden konuşmuyosunuz benimle ,bi hata mı yaptım bilmeden:Öyle olsa bile biz akrabayız ve böyle davranmanız hiç hoş değil"tarzında konuşma yap bakalım.
Ama konuşma yapmadan eşine söyle böyle bi konuşma yapmayı düşündüğünü."Hayvanlar koklaşa koklaşa,insanlar konuşa konuşa "dimi ama.
Mutlaka konuş kii, senin koyun olmadığını bilsinler,meydanı boş sanmasınlar...

ayrıca ne kadar konuşursan o kadar seni öğrenir o kadar malzeme yapıp dedikodunu yaparlar

AYNEN BİZİMKİLERDE ÖYLELER TEKKEN İYİLER BAŞKASI VARSA TAMAM BİTTİ DEMEK İSTEDİĞİM YANLIZ KALIYORUM DİYORUM ACABA MUHABBETE KATILSAMMI KONUŞMASAMMI DAYILARININ EŞİ VAR ODA BENİMLE YAŞIT ONLARALA HAHA HİHİ BENİMLE EWET HAYIR O KIZDA ESKİ ARKADAŞIM GÜLEREK YÜZÜME BAKIYO BAZEN BAK BENİMLE İYİLER DER GİBİ SİNİR OLUYORUM İYİCE BİDE BU C.TESİ YEMEKTE HEP BERABER BUŞUŞUCAZ NASIL DAVRANAYIM SİZCE ...kötükedihüso

Ya ne gibi dışlıyolar mesela ne yapıyorlar???
Sen ne yap biliyo musun ,onlarla konuş,görüştüğünüzde ne diye hitap ediyosan de ki "sizinle konuşmak istiyorum".Kimsenin olmadığı bi odaya girin ve gayet kendinden emin ve rahat bi tavırla sor ki onları şaşkınlığa uğrat.Cesaretin ve kendinden emin oluşun onları şaşırtacaktır."Neden konuşmuyosunuz benimle ,bi hata mı yaptım bilmeden:Öyle olsa bile biz akrabayız ve böyle davranmanız hiç hoş değil"tarzında konuşma yap bakalım.
Ama konuşma yapmadan eşine söyle böyle bi konuşma yapmayı düşündüğünü."Hayvanlar koklaşa koklaşa,insanlar konuşa konuşa "dimi ama.
Mutlaka konuş kii, senin koyun olmadığını bilsinler,meydanı boş sanmasınlar...

YOK ÇOK DENGESİZLER GİRERİZ ODAYA YOK ÖYLE ŞEY OLURMU FALAN DER ODAYA GİRDİĞİMİZDE HERKESİN YANINDA SÖYLER ÇOK PATAVATSIZLAR NASIL DAVRANAYIM ONU HİÇ BİLEMYORUM BENDE FAZLA MUHABBETE KATILMAM KONUŞAYIMMI UZAKMII DURAYIM PAT DİYE EN SON SÖYLÜYECEĞİNİ EN BAŞ SÖYLÜYORLAR ORTAmda toplum fda benimle fazla konuşmuyolar ilgilenmiyolar yani

canim bir kere onlarla gorusme sikligini azalt, bir araya gelmek zorunda oldugunda ise birileri de senle konussun diye gozlerinin icine bakma. baska seylerle ilgilen. oz guvenini yitirmissin. ve bunu bilerek yaptiklari acik. sen kendini ezik hisset diye yapiorlar. bi anlamda govde gosterisi. kendinden emin ol ve kendi degerinin farkina var. herkes esinin ailesi tarafindan sahiplenilmek ister ama olmuorsa boyle yenilgiyi kabul etme. onlardan uzak dur mecbur kalirsan da esinle git ve sen esinle muhattap ol. sen ayni ortamdayken bu durumdan uzuldugunu belli ettikce daha da devam edicekler. muhtemelen seni kiskaniorlar senin canini yapkmak istiorlar arkadasliklarini esirgeyerek ama .
...den asagi kasim pasa!!! cok muhim insanlar mi ki sen aralarina almiorlar! sinir oluorum boyle insanlara. beni salon kadini cizgimden cikardilar:P:P:P saka bi yana canim tavrini koy senin onlara ihtiyacin tek arkadasin onlar mi ki... cevrende sana deger veren insanlarla birlikte ol. hatta belli bir cevre edinince onlarla bir araya gel ki gorsunler onlarin seni iplememesinin bir anlami yokmus..
sevgiler cnm..

hiç ilgilenmemeye ne dersin...tv bak başka şeylerle ilgilen tv bak hiç tınma...mesela benimkiler evli aralarında konuşurlarken suçlar gibi şaka yaparım kalakalırlar kendilerini anlatmaya çalışırlar... benimkilerin eşleriyle muhabbet kuruyorum ben bazı...kafama göre takılıyorum önceden kafama çok takardım şimdi umursamamaya çalışıyorum...bak ne dicem eşinle gidersen sende otur yanına sırf eşinle konuş bak nasıl deli oluyolar....sorarlarsa muhabbetiniz iyiydi bozmak istemedim dersin...

aslında akrabalarla yalnızken görüşmek iyi oluyo...bi kere düşün oda bi kere yalnızken evime misafir geldiler karşıladım onları öyle hoşlarına gitmişki...geçenlerde kalabalıkta karşılaştık beni görünce kaynanamı kayınpederimi görümcelerimi bırakıp beni yanlarına çekip sohbet etmeye başladılar... ben soğukmuşum öyle diyolardı ya şaşıp kaldılar...bazen kendini göstermek için yalnız kalmak gerekiyor...

herkes birbirini sevecek diye bir kural yok...sevmiyorlarmı ? dışlıyorlarmı ? nezaketiniz gereği merhaba nasılsından öteye gitmeyin.görümce,kaynana yüzündende eşinizle aranızı bozmayın.

Seni takmayanı sen hiç takmayacaksın :delphin:
Aksi takdirde üzülen her zaman sen olursun. Onlara yaranacağım diye kendinden ödün verme sakın.

bunda kafaya takılcak bişey yok arkadaşım,
ne diye kendini yıpratıyorsun,
onlar konuşmuyorlarsa sende tavrını mesafeni koy,
seni kaile almıyorlarsa sende saygı çerçevesi içinde onları alma,
seninle konuşmayanlarla sen niye konuşasın kii:delphin:

Canım niye bayanlar ayrı odaya geçip orda konuşuyosunuz ki zaten çok saçma sen de eşinin yanında otur.

canım ya niye üzülüyorsun ki boşver :delphin: ,beni sevmiyeni bende sevmem de gitsin,
madem seni dışlıyorlar sende aralarına girme,girmek zorundamısın?çok muhattap olma,konuşulanları dinle,gülümse,konuşma gitsin,akıllarınca seni küçümsüyolar boş versene,sen eşinle iyi ol hepsi çatlasın :lepi:

bence kendinle ilgili cok konuşma ama onlar başka konu konuştuklarında konuş ayrıca sen de sürekli mutlu havasında ol eşinle beraber sende vurdumduymaz tavırlar takın

Back
X