• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok üzülüyorum yardım

canım bak kapını kapatınca herkesleri dışarda bırak ve eşinle aranı bozmalarına izin verme sakın...görümce dediğin böyle olur zaten adından belli değil mi?
GÖRÜMCE GÖRMEYEYİM SENİ ÖMRÜMCE .....:)

benim annemlerde yapıyor bunu yengeme
bütün kızkardeşler bir olup çok üzülüyorum
ama yengemde de suç yok değil insanı bazen
çileden çıkartabiliyor bu durumda onla muahtap olmamak
en iyisi oluyor kimse kkimseden güleryüz dışında hiçbirşey
beklemiyor..canım sen de acaba yengem gibi bazı hatalar yapıyor musun?
yanlış anlama ne olur..

arkadaşım asla ezik durma kendinden em,in ol suratlıda durma sallama yani nötr ol.. sadece hatır sor yeter.. bi arkadaşımız yazmış sen ne kadar samimi olursan ne kadar muhabbet edersen senin hakkında evin ortamın kocanla ilişkiniz hakkında bişeyler öğrenecekler ve sen yokken bunları malzeme yapcaklar kendilerine...
en iyisimi mesafeni koru samimi olmak gerekmez asla bunu unutma
sadece saygı olsun arada o kadar küslük gene asla!!
bende aynı modelden iki tane var hemde biri 40 biri 45 ben gerektiği kadar konuşurum asla izahat vermem muhabbette bana bişey sorulmadıkça hiç kendimden bişeyler paylaşmam...
öle düzenli gidiyo...
sen içini ferah tut hiç sıkıntı yapma kendine..

canım be 9 senedir ben ben peşlerinden koşuyorum kaynanam yan dairede ve asla ben çağrılmam çağrılmadıkça gittim hiç bişi yokmuş gibi hep benle konuşsunlar diye aptal gibi ..benim ailem başka şehirde ve 17 girerkene evlendim çok cahildim işte kaynan ve kızları bana yoldaş olucak sandım hep iyilik istedim ama nafile eşim bile dedi onlar asla seni anlamaz katı kalpliler gitme kendini yıpratma hoş zaten birbirimize asla gidilmez anca kaynanama gelince onlar ben gidersem görürüm bende mal mal görmeye gidiyodum işte sonuş milim ilerleme yok onlarda hatta üç beş konuştuğumuda dedikoduya çeviirdiler benim iyi niyetimi suistimar ettiler hep ve ben inanırmısınız 7 sene gece gündüz neden böğlelere diye düşündüm ağladım hiç durmadan nekadar safmışım ya sonra dert sahbi oldum onlar yüzünden ve aklım başıma geldi ama bendende nler götürdüler ..eşim hep haset ediyorlar çekemiyorlar seni dedi hakkaten öğleymiş işte kafam anca aldı .. yüzüne bakılmıcak insanlar işte yüce rabbime havale ettim ben anlıcan canım anlayan anlıyo anlamayan asla anlamaz boşa uğraşma benim gibi üzülme boşver hoş ben hala kafaya takıyorum işte üffff ne haleri varsa görsünler takmaa...

tatlım anlayamadım ki seni niye dışladıklarını anlaşamıyormusunuz yoksa bildik görümce kıskançlıkları falan mı , konuş istersen dertleri neymiş öğren çünkü boşvermek imkansız

zannetmmeki bir tek sensin.bizimkiler de ayni .tas ayni terane .bende görüsmüyom. iyi oldum altan aldimda ne oldu .insan iyi olsun istiyo.arkadas gibi .olmadimi olmuyo iste .takma kafana. kendi arkadas cevreni kur benceee..

Canım hiç üzülmeye bile değmez inan. Buna benzer ben de yaşadım. Görümcemle ve kayınvalidemle tek başımayken güzel konuşurlar, ama ortamda başkaları varken benimle karşılıklı konuşmazlar ben soru sorarsam da ya duymazdan gelirler ya da yüzüme bakmadan cevap verirlerdi. Kaç kere yaşadım. Ama ben canım hiçbir zaman kendimi ezik hissetmedim ki beni ezmesinler diye. Eşime de güzellikle söyledim o da gördü olayları kendi daha bile çok kızıyor onlara ben sakinleştiriyorum. Zaten görümcemle de hiç görüşmüyor kayınvalidemde eskisi gibi değil. Ben hakimiyet kurma çabalarını bozduğum ve hiç bir şekilde taviz vermediğim için şimdi ister istemez kaileye alıyor beni. Eşimden de destek göremediler şimdi ben ne dersem o oluyor işlerime karışmıyor. Sen de seni ezmelerini izin verme jumursama eşinle de güzellikle konuş zaten seni anlıyormuş. Ama ne olursa olsun sen üzülme, mutlu ol ki seni ezemeyeceklerini anlasınlar. Onları mutlu etme.

Back
X