Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu sabah oylesine aldım ve ilk idrarla sabah ac karna hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı yarın doktora gitcem ama dayanamadım pozitif çıktıgi halde yanlış olma ihtimali varmidir
Yaaa gerçekten çok büyük soktayim aylardır bekledim ve sonunda hiç beklemediğim anda olduu adetlerim hep duzensizdi ama bu sefer 3aydir olmadım normalde en fazla 1 ay geçerdi, ve hastaneye gitmiştim ağustosta, doktor hasta olunca gel hormonlara bakalım dedi bende adet olmayı dört gözle beklerken bugün test yapayım dedim ve sonuç bu hiç aklımda yoktu yaniii duzensiz oldugum icin ihtimal vermiyordumm soktayim hala Allah isteyen herkese nasip eder ya inşallahhhh
Yaaa gerçekten çok büyük soktayim aylardır bekledim ve sonunda hiç beklemediğim anda olduu adetlerim hep duzensizdi ama bu sefer 3aydir olmadım normalde en fazla 1 ay geçerdi, ve hastaneye gitmiştim ağustosta, doktor hasta olunca gel hormonlara bakalım dedi bende adet olmayı dört gözle beklerken bugün test yapayım dedim ve sonuç bu hiç aklımda yoktu yaniii duzensiz oldugum icin ihtimal vermiyordumm soktayim hala Allah isteyen herkese nasip eder ya inşallahhhh