Kızlar cokkk acil bakin gebelik testi pozitif .yanlış olma ihtimali varmı :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar bu sabah oylesine aldım ve ilk idrarla sabah ac karna hamilelik testi yaptım çift çizgi çıktı yarın doktora gitcem ama dayanamadım pozitif çıktıgi halde yanlış olma ihtimali varmidir

Eklentiler

• IMG_20161004_095354~01.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 98
Çok net pozitif canım MaşaAllah silik olsa belki dicem ama hamilesin tatlım hayırlı olsun :)

Bu testin yanilma payinimi soruyosun.....
Hadu cik soktan evet bebis var....
Adetin gecmisti heralde dimi

Çok net pozitif canım MaşaAllah silik olsa belki dicem ama hamilesin tatlım hayırlı olsun :)
Yaa çokkkk teşekkür ederim ablacm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh aylardir bekliyodum bu anı çok sevindim

Bu testin yanilma payinimi soruyosun.....
Hadu cik soktan evet bebis var....
Adetin gecmisti heralde dimi
Yaaa gerçekten çok büyük soktayim aylardır bekledim ve sonunda hiç beklemediğim anda olduu adetlerim hep duzensizdi ama bu sefer 3aydir olmadım normalde en fazla 1 ay geçerdi, ve hastaneye gitmiştim ağustosta, doktor hasta olunca gel hormonlara bakalım dedi bende adet olmayı dört gözle beklerken bugün test yapayım dedim ve sonuç bu hiç aklımda yoktu yaniii duzensiz oldugum icin ihtimal vermiyordumm soktayim hala Allah isteyen herkese nasip eder ya inşallahhhh

Cunku cok net kirmizi hmn hastaneye git bebisimiz 1 bucuk aylik fln tahminimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…