Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetime 5 6 gün kaldı erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı hiç böyle çıkmazdı yapardım ama negatif olurdu sizce var mıdır sizde böyle öğrenen oldumu görümceme sordum diyo testin çizgisi o ama hemen çıktı hiç beklemedenEki Görüntüle 3556776 Vardır tabi
Markası neyKızlar adetime 5 6 gün kaldı erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı hiç böyle çıkmazdı yapardım ama negatif olurdu sizce var mıdır sizde böyle öğrenen oldumu görümceme sordum diyo testin çizgisi o ama hemen çıktı hiç beklemedenEki Görüntüle 3556776
Ya annem gilde yaptım testi ve heycandan kutusu orda kaldı iftardan sonra gidip alıcamMarkası ney
Yani pembe gibi, ztn hemen çıktı ilk 10 saniye içinde ama bilmiyorum çok heycanlıyım canımDirek bakinca renklimi pembemi yani eger renksiz soluk sa gebelik yok ama rengi var pembemsiyse gebelik vardir ki bu pozitif duruyor bende bu sekilde ogrenmisdim hatta aradan on dakka gecmisdi zar zor gorunuyordu ama rengi pembemsiydi
Hemen cikdiysa pozitifdir kaset testin varsa sabah ilk idrarla dene bence hayirli olsunYani pembe gibi, ztn hemen çıktı ilk 10 saniye içinde ama bilmiyorum çok heycanlıyım canım
Artimedse yalanci pozitifi cok farkli marka ile dene canim bir deYa annem gilde yaptım testi ve heycandan kutusu orda kaldı iftardan sonra gidip alıcam![]()
Vala hatırlamıyorum testi ama bakıcam canımArtimedse yalanci pozitifi cok farkli marka ile dene canim bir de
İnşallah canım yaHemen cikdiysa pozitifdir kaset testin varsa sabah ilk idrarla dene bence hayirli olsun![]()
Gonlunce olsun eger imkanin varsa cok merak ediyorsan kan verİnşallah canım ya