• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dahice fikirlerinize ihtiyacım var :(

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhaba arkadaşlar..
Benim telefonumdaki işlem kaydında bir kaç tane numara fabrika ayarlarına dönsem bile silinmiyor.
Bu numaralardan biride ne yazık ki "Aşşkımmm" diye kayıtlı :17:
Numaralar yok sadece isim görünüyor aramaya çalışsan numara yok diyor.silmeye çalışsan işlem geçersiz diyor.
Yaz tatilinin sonunda yeni telefon alacaklar o yüzden telefonumu bozayım 2 ay telefonsuuz idare ederim diyorum ama :14:
Benim bozduğum anlaşılmadan nasıl çıkacağım bu işten :14:

Merhaba arkadaşlar..
Benim telefonumdaki işlem kaydında bir kaç tane numara fabrika ayarlarına dönsem bile silinmiyor.
Bu numaralardan biride ne yazık ki "Aşşkımmm" diye kayıtlı :17:
Numaralar yok sadece isim görünüyor aramaya çalışsan numara yok diyor.silmeye çalışsan işlem geçersiz diyor.
Yaz tatilinin sonunda yeni telefon alacaklar o yüzden telefonumu bozayım 2 ay telefonsuuz idare ederim diyorum ama :14:
Benim bozduğum anlaşılmadan nasıl çıkacağım bu işten :14:

telefonun nokia herhalde sık karşılaşılan bi sorunmuş bak benzerlerini yaşayanlar var belki yardımcı olur :)
Nokia C3-00 arama kaydı silinmiyor !...

http://forum.donanimhaber.com/m_49176236/tm.htm

pek dahice sayılmaz ama istersen bi telefoncuya götür. onlar yaparlar . cep hastanesi oluyo,öyle yere götür. sıfırdan verirler sana.
kusura bakma fazla yardımcı olamadım sana.

Yazılım attırsan bir telefoncuya acaba ? Fabrika ayarları ile olmuyorsa öyle düzelir illa yada telefoncular daha iyi bilir gerek kalmaz böyle bişeye belki

pek dahice sayılmaz ama istersen bi telefoncuya götür. onlar yaparlar . cep hastanesi oluyo,öyle yere götür. sıfırdan verirler sana.
kusura bakma fazla yardımcı olamadım sana.

Canım burada çok profosyonelce telefoncular yok götürdüm bi kaç yere ne yaptılarsa düzeltemediler :14:

İnternetteki o forumlarada baktım ama tam bi sonuç alamadım telefonum x2 :14:

Canım burada çok profosyonelce telefoncular yok götürdüm bi kaç yere ne yaptılarsa düzeltemediler :14:

İnternetteki o forumlarada baktım ama tam bi sonuç alamadım telefonum x2 :14:

Dur canım benim telefon tamircisine ulaşabilirsem sorayım bir ama kapanmıştır muhtemelen bu saatte. Yer neresiydi acaba nasıl yok ya.

Dur canım benim telefon tamircisine ulaşabilirsem sorayım bir ama kapanmıştır muhtemelen bu saatte. Yer neresiydi acaba nasıl yok ya.

Canım ben bi köyde kalıyorum şuan..
Okul da tatile girdiği için gidemiyorum öyle pek bi yere :14:
Ne yapsam bilemedim :18:

madem silinmiyor bozmak için çare bulayim bende :)

suya du$ursen olurmu
hatat dere gol varsa at gitsin
hem kaybolur hem bozulmu$ olur :)

suyun içine at yuzsun içinde :))
biraz su i$e yaramiyor demekki

yere atsan kirilmazmi :1:

Back
X