Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öleKafayı yedik biz yaa herseyi gebeliği yoruyoruz
Kızlar uçuk çıktı üst dudağımda normalde olmaz hiç aceba gebelik olabilir mi karnımada arasıra ağrı girip içim bulanıyo
ben psikolojik olarak midemi bulandırıp başımı bile dönderebiliorum artık sanırımKafayı yedik biz yaa herseyi gebeliği yoruyoruz
ben psikolojik olarak midemi bulandırıp başımı bile dönderebiliorum artık sanırım![]()
hepimizi iyi etsin tatlım ama napim öle yani![]()
![]()
Allah seni iyi etsin emi çok güldüm yaaa
![]()
Senin de mi cocuk yokben psikolojik olarak midemi bulandırıp başımı bile dönderebiliorum artık sanırım![]()
evet canım yok henüzSenin de mi cocuk yok
ben psikolojik olarak midemi bulandırıp başımı bile dönderebiliorum artık sanırım![]()
valla kendi kendime sokakta kahka attim millet deli sanacak:)) o da bir sey mi ben piskolojik olarak adetimi bile geciktirip testi positiv cikara biliorum :)![]()
![]()
Allah seni iyi etsin emi çok güldüm yaaa
![]()
seninki de çok iyiymş yaa ben geride kalmışım bak bu konudavalla kendi kendime sokakta kahka attim millet deli sanacak:)) o da bir sey mi ben piskolojik olarak adetimi bile geciktirip testi positiv cikara biliorum :)