Kizlar daraldım dertlesmeye ihtiyacım var

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Hayirli aksamlar kizlar
Ben cok mutsuzum su sıra kendimi degersiz,ise yaramaz,hiç bir işi tamamlamayan yarim birakan bir insan gibi görüyorum.. Öncelikle mobilya firmasinda cizim yapiyorum,çalışıyorum yani.. ama isyerinde bile kendimi yetersiz buluyorum.Hep bir hata yapiyorum,calismak istemiyorum ama calismam lazim bu gecici bir durum diyorum ama mutsuzum yinede elim kolum kalkmiyor...Nasil cumleler kurulur daha nasil anlatabilirim size bilmiyorum ama konusuun benimle lutfen daraldim konusmaya,derdimi anlatmaya ihtiyacim var

Depresyondasınız. Zaman zaman hepimizin yaşadığı gibi.Bazen herşey boş.Sendeliyoruz.Bazen düşüyoruz.

Ama hep kalkıyoruz ve devam ediyoruz.Kalkmalıyız da.Bize verilen süreyi böyle böyle tamamlıyoruz.

Hayal kurun.Hayalleriniz olsun.Gerçekleşsın ya da gerçekleşmesin ama hep hayalleriniz olsun

Aşırı hayal kuruyorum aslinda.. ama kurdugum hayal ve kisiler gecmistekiler oluyor gecmistekilerle belki de olmayacak hayaller.. bi sure sonra yoruluyorum.. hayallerimde mutsuz oluyorum bazen.. ama hayal kurmaktan vazgecemiyorum bi yandan da bi da zarar vermezmi ?

tebdili mekanda ferahlık vardır. şehir değiştirin bir kaç günlüğüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…