- Konu Sahibi yenibirumut
-
sabır sabır sabırr.çok az kalmış canım az daha sık dişini.ben daha 12 haftalığım bazen bana bile oluyor sana olması çok normal.ferahlatıcı limon kolonyası, soğuk su, pencereden nefes almayı dene, dua et canım.
Kızlar 31+6 haftalık hamileyim ve çok fenayım… yattığım yere sığmıyorum özellikle geceleri nefes almakta zorlanıyorum, kalbim daralıyor resmen doktor salağı bi ilaç verdi özellikle onu kullanınca daha beter oluyorum (solgar gentle iron ve centrum) içmediğim zaman biraz daha rahat gibiyim ama bu seferde doktor kızıyor nefes alamıyorum çok kötü oluyorum diyorum ve işin kötüsü ilaçlar çokta kilo yapıyor ne yapacağım aynı sorunları sadece benmi yaşıyorum yoksa bütün hamişlermi yaşıyor…geceleri uykum falan kalmadı şimdiden daraldım yattığımda uyku falan yok
az kalmış canım çoğu gitmiş azı kalmış. dedikleri gibi gündüz uyumaya çalış geceleri çok zorlama kendini. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.
ah canııım, ben bu konuda baslık bile acmıştım.en büyük nedeni psikolojik ve hormonal bence su anda 33 haftadayım. bende tam 31 haftada senin gibi oldum. fenalıklar geciriyordum. tam 31 haftalarda oluyormus dr söyledi. 1-2 hafta sürdü.simdi gecti gibi ama tabii rahat uyuyamıyorum hala. kafanı dagıtmaya calış ve sabır...
kizlar bebeklerinizin bas asagiya dondu mu? 26_28 haftalar arasi ben de sizin gb oldum esim uykudan uyadiriyordu nefes alamaiyorsun kalk die. bebegin basi diyaframa baski yapiyormus meger. sonra tatliskom asagiya dondu ve aninda rahat ettim. ama bugunlerde de feci sirtim agriyor yatarkenbiri birtince digeri basliyormus meger:) cok sukur en kotu gunumuz boyle olsun.
Evet canım o haftalarda benimde sırtım çok ağrıdı gece eşimi kaldırıp masaj yaptırdım bu hafta sırf konusunda daha rahatım şükürler olsun… nefes alamamaya gelince bende alamıyorum ama gece eşim hiç uyandırmıyor çünkü ben hiç uyuyamıyorum
Kızlar 31+6 haftalık hamileyim ve çok fenayım… yattığım yere sığmıyorum özellikle geceleri nefes almakta zorlanıyorum, kalbim daralıyor resmen doktor salağı bi ilaç verdi özellikle onu kullanınca daha beter oluyorum (solgar gentle iron ve centrum) içmediğim zaman biraz daha rahat gibiyim ama bu seferde doktor kızıyor nefes alamıyorum çok kötü oluyorum diyorum ve işin kötüsü ilaçlar çokta kilo yapıyor ne yapacağım aynı sorunları sadece benmi yaşıyorum yoksa bütün hamişlermi yaşıyor…geceleri uykum falan kalmadı şimdiden daraldım yattığımda uyku falan yok
cnm bende 35 haftalığım aynı sorunlar bendede var ilacın etkisi nedir bilmiorum ama ben sadece vitamin almama rağmen geceleri uyumakta zorlanıorum sabahlara kadar dolanıorum evin içinde nefes alamıorum...gözlerim kapanıo uykudan ama uyku yok..eee vücut uykusuz kalmaya alışıo artık nede olsa uykusuz geceler yakında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?