kızlar daralıyorum

yenibirumut

minik mucizemle
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
342
2
46
40
İstanbul
Kızlar 31+6 haftalık hamileyim ve çok fenayım… yattığım yere sığmıyorum özellikle geceleri nefes almakta zorlanıyorum, kalbim daralıyor resmen doktor salağı bi ilaç verdi özellikle onu kullanınca daha beter oluyorum (solgar gentle iron ve centrum) içmediğim zaman biraz daha rahat gibiyim ama bu seferde doktor kızıyor nefes alamıyorum çok kötü oluyorum diyorum ve işin kötüsü ilaçlar çokta kilo yapıyor ne yapacağım aynı sorunları sadece benmi yaşıyorum yoksa bütün hamişlermi yaşıyor…geceleri uykum falan kalmadı şimdiden daraldım yattığımda uyku falan yok

sabır sabır sabırr.çok az kalmış canım az daha sık dişini.ben daha 12 haftalığım bazen bana bile oluyor sana olması çok normal.ferahlatıcı limon kolonyası, soğuk su, pencereden nefes almayı dene, dua et canım.

cogu gitmis azi kalmis canim.yinede ilacini ihmal etme,son haftalara yakin sikayetler fazlalasiyor haliyle,bebisini sagsalim kucagina alirsin insallah.allah yardimcin olsun

biraz dayan cnm çoğu gitmiş azı kalmış bak. bu haftalarda çok normal.. gece uyuma gündüz uyuma sansın varsa gündüz uyu. gece kendine bişiler bul gündüz dinlen ılık duş al ve süt iç yatmadan uyuyabilirsin belki tatlım.

az kalmış canım çoğu gitmiş azı kalmış. dedikleri gibi gündüz uyumaya çalış geceleri çok zorlama kendini. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

Kızlar 31+6 haftalık hamileyim ve çok fenayım… yattığım yere sığmıyorum özellikle geceleri nefes almakta zorlanıyorum, kalbim daralıyor resmen doktor salağı bi ilaç verdi özellikle onu kullanınca daha beter oluyorum (solgar gentle iron ve centrum) içmediğim zaman biraz daha rahat gibiyim ama bu seferde doktor kızıyor nefes alamıyorum çok kötü oluyorum diyorum ve işin kötüsü ilaçlar çokta kilo yapıyor ne yapacağım aynı sorunları sadece benmi yaşıyorum yoksa bütün hamişlermi yaşıyor…geceleri uykum falan kalmadı şimdiden daraldım yattığımda uyku falan yok

ah canııım, ben bu konuda baslık bile acmıştım.en büyük nedeni psikolojik ve hormonal bence su anda 33 haftadayım. bende tam 31 haftada senin gibi oldum. fenalıklar geciriyordum. tam 31 haftalarda oluyormus dr söyledi. 1-2 hafta sürdü.simdi gecti gibi ama tabii rahat uyuyamıyorum hala. kafanı dagıtmaya calış ve sabır...

az kalmış canım çoğu gitmiş azı kalmış. dedikleri gibi gündüz uyumaya çalış geceleri çok zorlama kendini. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.

Geceleri uyumama gündüzleri uyuma konusunda şöyle bir şey duydum batımlıdır gerçekmidir bilmiyorum tabi… şuan da ben gece uyumazsam bebek doğduğu zaman gece uyumazmış benim uyku düzenim bebeğe doğduğu zaman geçermiş…kuzenim yazın doğum yaptı ve yaz sıcağından uyuyamadı şuan bebek 7 aylık ve gece uykusu bilmiyor kuzenim gece sabaha kadar oturuyolar gündüz akşama kadar uyuyolar :1::1:

ah canııım, ben bu konuda baslık bile acmıştım.en büyük nedeni psikolojik ve hormonal bence su anda 33 haftadayım. bende tam 31 haftada senin gibi oldum. fenalıklar geciriyordum. tam 31 haftalarda oluyormus dr söyledi. 1-2 hafta sürdü.simdi gecti gibi ama tabii rahat uyuyamıyorum hala. kafanı dagıtmaya calış ve sabır...

Ayy canım inşallah öyledirde bende 2 hafta sonra rahat bir nefes alırım

kizlar bebeklerinizin bas asagiya dondu mu? 26_28 haftalar arasi ben de sizin gb oldum esim uykudan uyadiriyordu nefes alamaiyorsun kalk die. bebegin basi diyaframa baski yapiyormus meger. sonra tatliskom asagiya dondu ve aninda rahat ettim. ama bugunlerde de feci sirtim agriyor yatarken:( biri birtince digeri basliyormus meger:) cok sukur en kotu gunumuz boyle olsun.

kizlar bebeklerinizin bas asagiya dondu mu? 26_28 haftalar arasi ben de sizin gb oldum esim uykudan uyadiriyordu nefes alamaiyorsun kalk die. bebegin basi diyaframa baski yapiyormus meger. sonra tatliskom asagiya dondu ve aninda rahat ettim. ama bugunlerde de feci sirtim agriyor yatarken:( biri birtince digeri basliyormus meger:) cok sukur en kotu gunumuz boyle olsun.

Evet canım o haftalarda benimde sırtım çok ağrıdı gece eşimi kaldırıp masaj yaptırdım bu hafta sırf konusunda daha rahatım şükürler olsun… nefes alamamaya gelince bende alamıyorum ama gece eşim hiç uyandırmıyor çünkü ben hiç uyuyamıyorum :D

Evet canım o haftalarda benimde sırtım çok ağrıdı gece eşimi kaldırıp masaj yaptırdım bu hafta sırf konusunda daha rahatım şükürler olsun… nefes alamamaya gelince bende alamıyorum ama gece eşim hiç uyandırmıyor çünkü ben hiç uyuyamıyorum :D

yok benim sirtim yeni basladi, nefes alamama oncedendi. ters anlamissin:) ama bebegin bas asagiya donmediyse henuz dondugunde nefes sorunun bendeki gb duzelebilir, umarim duzelir.
bu haftalardan sonra artik tam anlamiyla rahat olmamiz ruya sadece. biri bitip biri baslayaak gb ama az kaldi dayanicaz Allah'in izniyle.

cnm bende 35 haftalığım aynı sorunlar bendede var ilacın etkisi nedir bilmiorum ama ben sadece vitamin almama rağmen geceleri uyumakta zorlanıorum sabahlara kadar dolanıorum evin içinde nefes alamıorum...gözlerim kapanıo uykudan ama uyku yok..eee vücut uykusuz kalmaya alışıo artık nede olsa uykusuz geceler yakında:)

cnm bende 35 haftalığım aynı sorunlar bendede var ilacın etkisi nedir bilmiorum ama ben sadece vitamin almama rağmen geceleri uyumakta zorlanıorum sabahlara kadar dolanıorum evin içinde nefes alamıorum...gözlerim kapanıo uykudan ama uyku yok..eee vücut uykusuz kalmaya alışıo artık nede olsa uykusuz geceler yakında:)

allah hepimize kolaylık versin sanırım herşey yeni başlıyor daha :)))

Aynı daralmalar bende var kaşım kaşım kaşınıyorum rahat duramıyorum nefesim daralıyor sıkılıyorum Allahım dayanma gücü versin.

solgar sonucta bıtkısel takvıye tarzı ılaclar satan bır fırma neden verdı kı bunu merak ettım bende solgarın cesıtlı urunlerını kullandım

Gündüz bişey yok iş güç aldanıyorum heralde ama akşam oldumu geliyorlar bana olduğum yere sığamıyorum nefesim yetmiyor daralıyorum kasılmalarım oluyor bebeğim çok fazla hareketli oluyor sanki çıkıcak gibi yani biliyorum prikolojik ama kötü oluyorum işte.

Aynı sorun bende de var ...özellikle geceleri oluyor.sıkıntı nefes alamama ... uyurken her bir tarafımda yastık ama nafile sırt agrısı gecmior...gündüz bişey yok gece oluor genelde ...

Back
X