Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bencede değerlerin çok güzel. tıbbı bilgim yok ama genel duyduklarım sanki çoğul gebelik gibi. :)
allah tamamına erdirsin?
şuan kalçadan yapılan iğnelerine devam ediyomusun yoksa bıraktınmı?
bende öyle o kadar tedirginim ki doktor bana okula gitmemi tavsiye etmedi köyümüze gidecektik haftasonu onu da istemedi herşey olabilir ilk kontrolleri bi yapalım dedi benim daha önce de gelişim bozukluğu olmuştu
kızlar yaa benim kasıklarım cok agrıyo bide bacaklarımda bide akıntım cokoluyo bunlar normalmi sizce bide konturole gittigim gun benim adet gunum oluyo dr muayene ederken acaba bieş olurmu yaa beni bilgilendirirmisiniz
kızlar yaa benim kasıklarım cok agrıyo bide bacaklarımda bide akıntım cokoluyo bunlar normalmi sizce bide konturole gittigim gun benim adet gunum oluyo dr muayene ederken acaba bieş olurmu yaa beni bilgilendirirmisiniz