kızlar degrlerime bakrmıısnız

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
38
İstanbul
12.gun degeriö. 253.93
15. gün degerim 876.24 sizce guzel katlanmışmı degrim acaba tek mi ciftmi arkadaşlar cok merak ediyorum

canım benim değerlerin çok güzel...... Allah tamamını erdirsin canım. darısı başımıza..

bencede değerlerin çok güzel. tıbbı bilgim yok ama genel duyduklarım sanki çoğul gebelik gibi. :)
allah tamamına erdirsin?
şuan kalçadan yapılan iğnelerine devam ediyomusun yoksa bıraktınmı?

eminenisa canım tbr.çok büyük ihtimal çoğul gebelik hadi hayırlısı.bende 7 haftalık hamileyim ama mide bulantılarından ölüyorum...çok zor geçiyor.....

teşekkurler canım bende cok tedirginlik var yaa bi atlata bilsem onu herşeyden her yaptıgım hareketten korkuyorum bişe olcak die Allah korusun

teşekkurler canım bende cok tedirginlik var yaa bi atlata bilsem onu herşeyden her yaptıgım hareketten korkuyorum bişe olcak die Allah korusun

bende öyle o kadar tedirginim ki doktor bana okula gitmemi tavsiye etmedi köyümüze gidecektik haftasonu onu da istemedi herşey olabilir ilk kontrolleri bi yapalım dedi benim daha önce de gelişim bozukluğu olmuştu

tbrikler emine nisa allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerde yaşarız bu güzel duyguları

Tebrikler anne adayı oldunuz :))
muhtemelen ikiz ama önemli olan sağlıklı olmaları hadi hayırlısı

kızlar yaa benim kasıklarım cok agrıyo bide bacaklarımda bide akıntım cokoluyo bunlar normalmi sizce bide konturole gittigim gun benim adet gunum oluyo dr muayene ederken acaba bieş olurmu yaa beni bilgilendirirmisiniz

kızlar yaa benim kasıklarım cok agrıyo bide bacaklarımda bide akıntım cokoluyo bunlar normalmi sizce bide konturole gittigim gun benim adet gunum oluyo dr muayene ederken acaba bieş olurmu yaa beni bilgilendirirmisiniz

Canim ayni durum bende de var ..

Yalniz ben dün negatif sonuc aldim ..

Ilaclarin etkisiyle oldugunu düsünüyorum ..

Bu gün biraktim ilaclarimi ..

Sana güzel bir 9 ay diliyorum bebisinlee ..

Kendine cok iyi bakk ..

TeŞekkur ederım canım senın ıÇın cok ÜzÜldÜm hakkında bu hayırlıymıŞ demekkı ınŞ bı gun pozıtıfe ulaŞırsın

Back
X