Merhaba;
benim oğlum da 3 aylıkken uykusu gelmeden emmemeye başlamıştı. gün içinde 2-3 saat uyuyup uyansa bile tekrar uykusu gelmeden emziremiyordum. ya da çok az oda zorla. 10gün sonra dişleri patladı. derdi varmış yani. şuan 6aylık oldu ve hala emiyor. 1 hafta once üst dişleri de patladı. patlamadan 10 gün önce yine zorla emzirmeye başlamştım. sizin de dişleriyle ilgili olabilir. daha çok erken demiştim ama 3aylıkken de diş çıkarabiliyorlarmış:)
Selam ....sütünüzü sagip vermeyi dene...sütünüz azalmasın..pes etmeyin...rezene deneyin...Allah yardımcınız olsun. .Kizlar benim bebegim dort aylik ve iki haftadir emmeyi reddediyo.. zaten cok aglayan ve cok gazli bi bebekti hala gazli hic gecmedi simdi bide bu eklendi dahada agliyo.. ac diye agladigini biliyorum gogsumu dayiyorum ciglik cigliga asla almiyo gogsumu ya uykudan hemen uyaninca emzirebiliyorum yada sansliysam bacaklarini acip yatarken biraz emzirebiliyorum.. onun disinda ac diye herhalde herseye saldiriyo agzina sokmaya calisiyo bacagima bile saldiriyo parmagimi emiyo biberonla su veriyorum cuk cuk onu cekiyo.. biskuvi mamasi yapio vermeyi denedim onu yedi sonra yine beni emdi biraz anlamadim ben.. bu ayda az kilo almis dis belirtileride basladii.. mama versemmi ek gidaya baslasammi napsam.. doktorum ek gidaya baslarsan bide kabizlik cekersin dedi zaten gaz soruni varr.. gece dogru duzgun uyku uyumuyo surekli kipirdaniyo yuzustu yatiyo oglum.bi saga donduruyo kafasini bi sola donduruyo saatte bir aglayarak uyaniyo emziriyorum.yaririyorum sonra yine uyaniyo doymuyo diye herhalde.. gecen gece mama denedim milupanin conformilini icmedi tiksindii.. napayim kizlar akil verin banaaa..(((
Diş canım kesinlikle diş bebeğin dişi yüzünden bu kadar huysuz 15 gün idare edecen damağına sor dr y calgel diş jeli sür kendini pompayla sağ ver çıkana kadar dişiKizlar benim bebegim dort aylik ve iki haftadir emmeyi reddediyo.. zaten cok aglayan ve cok gazli bi bebekti hala gazli hic gecmedi simdi bide bu eklendi dahada agliyo.. ac diye agladigini biliyorum gogsumu dayiyorum ciglik cigliga asla almiyo gogsumu ya uykudan hemen uyaninca emzirebiliyorum yada sansliysam bacaklarini acip yatarken biraz emzirebiliyorum.. onun disinda ac diye herhalde herseye saldiriyo agzina sokmaya calisiyo bacagima bile saldiriyo parmagimi emiyo biberonla su veriyorum cuk cuk onu cekiyo.. biskuvi mamasi yapio vermeyi denedim onu yedi sonra yine beni emdi biraz anlamadim ben.. bu ayda az kilo almis dis belirtileride basladii.. mama versemmi ek gidaya baslasammi napsam.. doktorum ek gidaya baslarsan bide kabizlik cekersin dedi zaten gaz soruni varr.. gece dogru duzgun uyku uyumuyo surekli kipirdaniyo yuzustu yatiyo oglum.bi saga donduruyo kafasini bi sola donduruyo saatte bir aglayarak uyaniyo emziriyorum.yaririyorum sonra yine uyaniyo doymuyo diye herhalde.. gecen gece mama denedim milupanin conformilini icmedi tiksindii.. napayim kizlar akil verin banaaa..(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?