S Shinediamonds 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 22 Emoji Skoru 14 Puanlar 3 Yaş 31 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #1 Kizlar merhaba viko adinda safkan 4 aylik doberman kopegim var ama sıkıntı şu, afedersiniz oyun oynarken cukunun cikmasi cok uzuluyorum napicam yardim edin kopegi olanlarrr
Kizlar merhaba viko adinda safkan 4 aylik doberman kopegim var ama sıkıntı şu, afedersiniz oyun oynarken cukunun cikmasi cok uzuluyorum napicam yardim edin kopegi olanlarrr
Lady Strawberry Kurt,kışı atlatır ama yediği ayaz'ı asla unutmaz! Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2012 Mesajlar 8.468 Emoji Skoru 37.320 Puanlar 548 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #2 Kızana gelmiş hayvan
S Shinediamonds 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 22 Emoji Skoru 14 Puanlar 3 Yaş 31 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #3 Cilekli sakiz .!.: Kızana gelmiş hayvan Genişletmek için tıkla... Hahahaha ufak ama daha
-CarpeDiem- Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 214 Emoji Skoru 825 Puanlar 18 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #4 Shinediamonds .!.: Kizlar merhaba viko adinda safkan 4 aylik doberman kopegim var ama sıkıntı şu, afedersiniz oyun oynarken cukunun cikmasi cok uzuluyorum napicam yardim edin kopegi olanlarrr Genişletmek için tıkla... Don giydir
Shinediamonds .!.: Kizlar merhaba viko adinda safkan 4 aylik doberman kopegim var ama sıkıntı şu, afedersiniz oyun oynarken cukunun cikmasi cok uzuluyorum napicam yardim edin kopegi olanlarrr Genişletmek için tıkla... Don giydir
Mayflower75 Never give up.!! Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 9.238 Emoji Skoru 34.179 Puanlar 748 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #5 Benimde dişi kurt köpeğim var.daha minicikken bile bacağıma yapışıp taciz etmeye kalkardı bazenŞimdi yapmıyor oyle.. Alışacaksıniz çare yok )
Benimde dişi kurt köpeğim var.daha minicikken bile bacağıma yapışıp taciz etmeye kalkardı bazenŞimdi yapmıyor oyle.. Alışacaksıniz çare yok )
Lady Strawberry Kurt,kışı atlatır ama yediği ayaz'ı asla unutmaz! Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2012 Mesajlar 8.468 Emoji Skoru 37.320 Puanlar 548 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #6 Shinediamonds .!.: Hahahaha ufak ama daha Genişletmek için tıkla... Size göre ufak canı çekiyor işte
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 26.549 Emoji Skoru 91.301 Puanlar 598 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #7 hayvanın çüküne sahip çıkmasını beklemiyosunuz heralde.
artemisasia çokşükürbinşükür Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2014 Mesajlar 830 Emoji Skoru 1.021 Puanlar 63 Yaş 48 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #8 Benim köpeğim de sizinki gibiydi. Çaresi yok maselef .
sabine Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez. Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2009 Mesajlar 4.129 Emoji Skoru 10.722 Puanlar 733 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #9 Bizim de iş yerimizde bir köpeğimiz vardı, o da öyleydi,yukarda arkadaşın dediği gibi taciz etmeye çalışıyordu. Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum,veterinerinizle paylaşın bence konuyu.
Bizim de iş yerimizde bir köpeğimiz vardı, o da öyleydi,yukarda arkadaşın dediği gibi taciz etmeye çalışıyordu. Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum,veterinerinizle paylaşın bence konuyu.
S Shinediamonds 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 22 Emoji Skoru 14 Puanlar 3 Yaş 31 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Shinediamonds #10 Mayflower75 .!.: Benimde dişi kurt köpeğim var.daha minicikken bile bacağıma yapışıp taciz etmeye kalkardı bazenŞimdi yapmıyor oyle.. Alışacaksıniz çare yok ) Genişletmek için tıkla... Kizlar bildiginiz duygusal cokuntu ya ne o oyleee kopegimden soguyacagim artik
Mayflower75 .!.: Benimde dişi kurt köpeğim var.daha minicikken bile bacağıma yapışıp taciz etmeye kalkardı bazenŞimdi yapmıyor oyle.. Alışacaksıniz çare yok ) Genişletmek için tıkla... Kizlar bildiginiz duygusal cokuntu ya ne o oyleee kopegimden soguyacagim artik