Kızlar derdim var

GozdeC03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2021
8
1
1
24
29 Mart adet tarihimdi 2gun gecikip doktora gittim 319 çıktı kan tahlilim ultrason da yumurta gözüküyordu 1 hafta sonra kan testim 12589 çıktı 11 Mayıs da kontrole gittiğimde kese oluşmuş ama bebeği göremedi çok korkuyorum normal midir

Eklentiler

• IMG-20210511-WA0001.webp
    IMG-20210511-WA0001.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 26
29 Mart adet tarihimdi 2gun gecikip doktora gittim 319 çıktı kan tahlilim ultrason da yumurta gözüküyordu 1 hafta sonra kan testim 12589 çıktı 11 Mayıs da kontrole gittiğimde kese oluşmuş ama bebeği göremedi çok korkuyorum normal midir
Son adetin nezamandi

Ha tamam 29 martta 2 gün geciktin diye anladim. Şuan 6+2 desin bu hafta içerisinde bebiş görünür. Vajinal usg ile mi bakti karından mi

Yok sadece karından bakıldı
Vajinal bakılsa belkide gorunurdu. Stres yapma karından bakılınca daha geç görünebiliyor kiloya yağ tabakasina bağlı olarak değişebiliyor bu süre bayram sonrasi gittiğinde gorursun inşallah. Doktor yolk kesesi olusmus vs demedimi

Benim pazartesi 6+2 dedi doktor ve gördü bebeği ama herkesin aynı olmayabilir tekrar ne zaman çağırdı

Vajinal bakılsa belkide gorunurdu. Stres yapma karından bakılınca daha geç görünebiliyor kiloya yağ tabakasina bağlı olarak değişebiliyor bu süre bayram sonrasi gittiğinde gorursun inşallah. Doktor yolk kesesi olusmus vs demedimi
İnşallah ya çok korkuyorum yok sadece kesen oluşmuş dedi ilk kontrolden 11 gün sonra gittim erken gelmişsin biraz dedi

Back
X