Buzdolapları ve Derin Dondurucular Kızlar derin dondurucu yardım !

sadevehuzurlu

Evvela huzur! Gerisi sonradan gelir.
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
2.222
3.582
133
Selam kızlar,

rabbim izin ederse bir derin dondurucu almayı düşünüyorum ama araştırmaya nasıl başlayacağımı bilemiyorum.daha doğrusu beyaz eşya sitelerine baktım ama uzun uzadıya bir sürü özellik var ve siteler karmaşık geldi, burda kullananların tecrübeleri daha fonksiyonel bence.yardımcı olursanız sevinirim.bence bir dondurucunun enerji tasarrufu iyi olmalı,çok aşırı pahalı olmamalı,uzun ömürlü olmalı,düzenli bölmeleri olmalı vb.

çevremde uğur derin dondurucu al diyenler var

ne tavsiye edersiniz?

bu konuda bende yardımlarınızı bekliyorum.regal ve altus nasıldır sizce.ben arçelikten çok memnunum diğer eşyalarımda.altusda aynı servis bakıyormuş.
birde çekmeceli düşünüyordum ama sandık olanları incaleyince arada kaldım
fikir verin lütfen

sanırım derındondurucu alma ıhtıyacı henuz kımsede olmamış..bende alacagım nasıpse..fakat cekmecelı cekmecesız kısmında kararsız kaldım kullanım bakımından..cekmeceler zamanla kırılabılıyormuş dendı..

Bende bu aralar dondurucu alıcam ama kararsız kaldım. Eğer siz aldıysanız hangi marka aldınız ve memnun musunuz?
İnanır mısınız halen almadım eşim beni bizim için derin dondurucu almanın "şimdilik" gereksiz olduğuna ikna etmesi sebebi ile erteledik valla artık bebiş geliyo kurban bayramı geliyo bnm de onu almaya ikna etmem gerekiyo

Öylemiii ben sanırım vestelin ürettiği vestfrost 6 çekmece statik dondurucuyu alıcam

İnanır mısınız halen almadım eşim beni bizim için derin dondurucu almanın "şimdilik" gereksiz olduğuna ikna etmesi sebebi ile erteledik valla artık bebiş geliyo kurban bayramı geliyo bnm de onu almaya ikna etmem gerekiyo

vestelin 6 çekmecelisini aldım.7 li alsam daha iyiymiş.hatta yer varsa sandık tipi.eksi yönü bi ışığı alarmı derece göstergesi falan yok bozulsa çalışmasa nasıl anlarım bilmiyorum.seside fazla yok.tek sorun o oda bozulmazsa sorun olmaz.

Arcelik ya da bosh cekmeceli yani sandik tipi olmayan bir derindondurucu tercih edin cekmeceliler daha kullanisli

Back
X