""kızlar ders çalışmaya nasıl motıve oluyoruz paylasalım""

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
sınavlara hazırlıkta belkıde en önemli unsur motıve olmak çünkü bu verimlilik ve süreklilik açısında oldukça önemli.bende zaman zaman soguyup gunlerc kıtap yuzu açmak istemıyorum.peki ne yapmalı tekrar tempolu bır çalısma ıcıne gırmek ıcın?yada sız neler yapıyorsunuz burda paylasalımda bırbırımızı gaza getrelım kızlar:nazar:

özellikle quitenrkn gibi motıvasyonu yuksek arkadasların yorumlarını beklıyorum kızlar:16::kkk:

program yapıp çalışıyorum programımı bozarsam vicdanen rahatsız oluyorum böylece motive olmuş oluyorum:)

Merhabalar Kpss'ye hazırlanıyorum :)

Öss çalışmadım kadar çok çalışıyorum ...

Nasıl mı? 1 Senedir özel şirkette çalışıyorum , dünyanın kaç bucak olduğunu gördüm özel şirket sayesinde :)

Kendime ders çalışma programı yaptım :) Ona keyfi uymadım vakit geçen 1 senem aklıma geliyor uykum kaçıyor kalkıp ders çalışıyorum doğal olarak :)

sınavı kazanmam gerekiyor , başka şansım yok !

benımde kazanmaktan baska carem yok ama ders dısında herseyle mesgulum masallah.bu gıdısle kazanmak hayal olarak kalacak ve ben bı turlu sılkelenıp kendme gelemıyorum 1 gun calıssam 10 gun kıtap acmıyorum ne yapıcam ben yaaaaaaaaaaa:14::14:

bence kendine aylık programlar yapmalısın. mesela aralık ayında şu derslerden şu konuları bitirmeliyim gibi.ocak, şubat,..., haziran dahil bunu yap. sonra bu aylık programları haftalara böl. en son da günlere böl. ben gecen sene bu sistemle 4 ay çalıştım ( ortalama günde 5-6 saat) kpss10 dan 86,54 aldım. atanmama yetmedi ama bu sene tekrar hazırlanıyorum :)

bence kendine aylık programlar yapmalısın. mesela aralık ayında şu derslerden şu konuları bitirmeliyim gibi.ocak, şubat,..., haziran dahil bunu yap. sonra bu aylık programları haftalara böl. en son da günlere böl. ben gecen sene bu sistemle 4 ay çalıştım ( ortalama günde 5-6 saat) kpss10 dan 86,54 aldım. atanmama yetmedi ama bu sene tekrar hazırlanıyorum :)
cıddımısın canm ya 4 ay bu sıstemle calısıp 86 mı aldın cok ıyıymıs.bende oyle aylık program yapıyım o zaman canm cooook umutsuzm su motıvasyon konusunda:)

Back
X