Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o kdr zor gunler geciriyorumki boguluyorum nefes alamıyorum dokunslar aglıyacagım... essek gibi sevdim onu belkide ilk sevdigim oglandı ama o benı aldattı ve ben ne yaptım denıze dusen yılana sarılır dıe hooop ailemin istedigi biriyle görusmeye basladım içim yanıyor içim acıyor bunlarda yetmezmiş gibi 15 gun sonra sınavm var universite ve vızelerim berbat gecti annem hasta abım beyın amelıyatı gecirdi ... ve benım psikolojım hıc iyi degil ne yaptıgımı ne yapcagımı bılmez haldeyim .... bugn işten cımayı dusunuyorum mudurumu ikna edebilrisem skıldım herseyden herkesten yoruldum ....
öncelikle geçmiş olsun arkadaşa katılıyorum işi bırakırsan düşüncelere daha da çok boğulursun işe ver kendini çalışmaya devam et zaman daha çabuk geçer inan bana zamanlada durumun düzelir... hemen yeni birinle görüşmekle hata etmişsin azıcık kafanı dinle hayat erkeklerden ibaret değil unutma ne hali varsa görsün kendini düşün geleceğini yapacaklarını... kısaca hayatını yaşa ... değmez çünküü o şahısa..
Allah bize vekildir, O ne güzel vekildir.
Çok dua et canım. Rabbine sığın. Unutma, güneş gecenin en zifiri karanlığından sonra doğar!
Bu sıkıntılar, gelecek güzel günlerin habercisi inşallah.
her gece bir sabaha gebedir
her kara haberi bir müjde izleyecektir,
hayat bugün somurttuysa yarın mutlaka gülecektir (can dündar)
Sıkıntı sıkıntıyı getirir güzel kardeşim onun için bir tek Allah'A Sığın gerisini de koyver gitsin,Rabbim abine de acil şifalar versin herşeyin başı sağlık unutma
hersey yoluna gırer
sen ısını bırakma aksıne dha fazla sarıl ısıne ...
belkı bırkac gun ızın alıp aılenın yanında olabılırsın
bu hayatta sadece sen aldatılmadın degıl mı
canını sıkma ıcını ferah tut
ıstemedgın bırıyle de gorusme
Ne yaptığını ne dediğini bencede bilmiyorsun .
Sevdiğin çocuk , ona ''oğlan'' dediğini duysaydı , bu lafına karşılık ne derdi bilemiyorum yani .. (=
Hem okuyorsun,hem çalışıyorsun,hem aşkın acısını yaşıyorsun , ailenin sağlık durumu da iyi değil .Bana kalırsa tıbbi destek alman en doğrusu..
Ne yaptığını ne yapacağını bile bilmiyorsun. Bu durumu bilmediğinin de farkında olduğuna göre, bu durumdan kurtulmak için neler yapman gerektiğini kısa sürede bulacaksındır,farkına varacaksındır.
Allah derdine bi dert daha vermesin be kardeşim ..
Ne yaptığını ne dediğini bencede bilmiyorsun .
Sevdiğin çocuk , ona ''oğlan'' dediğini duysaydı , bu lafına karşılık ne derdi bilemiyorum yani .. (=
Hem okuyorsun,hem çalışıyorsun,hem aşkın acısını yaşıyorsun , ailenin sağlık durumu da iyi değil .Bana kalırsa tıbbi destek alman en doğrusu..
Ne yaptığını ne yapacağını bile bilmiyorsun. Bu durumu bilmediğinin de farkında olduğuna göre, bu durumdan kurtulmak için neler yapman gerektiğini kısa sürede bulacaksındır,farkına varacaksındır.
Allah derdine bi dert daha vermesin be kardeşim ..
aman arkadaşım sakın sakın bu durumda başka bi ilişki düşünme.Bi bakarsın evlilik yolundasın yanında sevemediğin adam...çok yakın bi arkadaşım bu hatayı yaptı yakında evlenecekler ama hayata dair umudu yok.Kaderim çekeceğim diyor.Unutma herşey düzelir senin Allahın var ya ne gelirse ondan gelir.Önce Allaha sonra kendine sığın.Zaten kaderde varsa hayırlı zamanda sana gelir.Ailene tatlı dille ciddi düşünmeye vaktın olmadığını söylersen belki çözümü olur. Okulu çok kafaya takmamaya çalış olmadı birazcık uzar zaten zor günler geçiriyorsun.UNUTMA ÖNEMLİ OLAN SENSİN .